Да update-на ли iPhone 6s от 9.2.1 >>> 10.3.3?
Да update-на ли iPhone 6s от 9.2.1 >>> 10.3.3?
Здравейте, в момента ползвам iPhone 6s (64гб) 9.2.1 и се чудя ако някой знае какви ще са плюсовете и какви минусите ако направя ъпдейта и дали си заслужава като цяло?
Имам и следните въпроси:
1. Издръжливостта на батерията , ще се подобри ли?
2.Телефона ще стане ли по - бавен?
Понеже не разбирам много и не съм запознат , всяко ваше мнение ще бъде взето под високо внимание, много Ви благодаря!!
Имам и следните въпроси:
Понеже не разбирам много и не съм запознат , всяко ваше мнение ще бъде взето под високо внимание, много Ви благодаря!!
Re: Да update-на ли iPhone 6s от 9.2.1 >>> 10.3.3?
Като не разбираш и не си запознат, най-добре не пипай!
Нито ще се подобри батерията, нито телефона ще стане по-бръз или по-бавен! Единствения плюс е, че ще можеш да инсталираш приложения изискващи iOS 10.
Нито ще се подобри батерията, нито телефона ще стане по-бръз или по-бавен! Единствения плюс е, че ще можеш да инсталираш приложения изискващи iOS 10.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
-
Вече говорим за ios 11, а се пита тепърва за 10?!
Ние и за iPhone 8 говорим, ама никой не си хвърля 7-цата! 

Лично на мен по-ми харесва iOS 9. 

iPhone 4 16GB -> Black -> ФО -> OS Version:6.1 -> Model:MC603GB/A -> Firmware: 04.12.05
Used apple devices: iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6S
and always JB..
Used apple devices: iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6S

-
Аз съм със същия апарат. Така - ъпдейтнах от 10.3.2 на 10.3.3 и батерията сякаш държи повече, за времето когато е бил с 9.2.1 не мога да ти кажа, понеже вече беше отдавна, близо 2 години. Отделно и място ми се освободи малко, примерно 500 мб. А като казах място, при теб може и повече да се освободи, все едно самия iOS е по-малък. Дали ще стане по-бавен, ами... лично на мен вече ми се струва, че е лееееко, ама много леко по-бавен от преди. Но като цяло съм доволен. Е няма да имаш swipe to unlock, ама не е болка за умиране.funkera91 написа:Здравейте, в момента ползвам iPhone 6s (64гб) 9.2.1 и се чудя ако някой знае какви ще са плюсовете и какви минусите ако направя ъпдейта и дали си заслужава като цяло?
Имам и следните въпроси:
- Павел Василев
Привет колеги, да не отварям нова тема реших да питам тук за компетентно мнение, ползвам от години iPhone 5s, като откакто е купен от техномаркета, не джелнат или хакнат както го правят повечето, ползвам го и до ден днешен съм със iOS 8, не съм изпитвал нужда да ъпдейтвам до момента в който виждам че почти няма приложения за iOS 8, ще има ли проблем ако ъпдейтна от осмица направо на десетка, телефончето си е вече стар и се притеснявам да няма лагване, иначе за годините си и до ден днешен си хвърчи и работи като часовник, изключително съм доволен (пу-пу), само се чудя дали заради приложенията да не разваля нещо което работи безупречно... 

Нещо, което работи не се пипа!
Имам два 5s. Единия ми е личния тел с iOS 8.2.1 , другия ползвам като служебен. Той е с iOS 10.2. И двата са джейлбрекнати. Кякаква осезаема и дразнеща разлика в бързината не съм забялязал. проблеми с приложенията също нямям.
- Павел Василев
gorgior написа:Имам два 5s. Единия ми е личния тел с iOS 8.2.1 , другия ползвам като служебен. Той е с iOS 10.2. И двата са джейлбрекнати. Кякаква осезаема и дразнеща разлика в бързината не съм забялязал. проблеми с приложенията също нямям.
Значи смело да действам, само да уточня за собствено спокойствие, ще ъпдейтвам при 100% заредена батерия чрез wi-fi, значи да разбирам че няма да има проблем при директен преход от 8-ца на 10.3.3, ще се запазят ли всичките ми настройки като нотификациите и т.н. при новата ОС, предполагам че и списъка с контактите ми и снимките също ще се запазят, много ще съм ти благодарен за отговорите, толкова години безупречна работа и ще бъде жалко да се развали нещо при ъпдейта и затова така питам подробно.?
- Павел Василев
Днес като на филм аха да натисна ъпдейтване на новата ios 10.3.3 и нещо ме накара да не го правя, реших да прочета всичко за ъпдейти на iphone 5s на ios 10, в момента в който разбрах че няма да го има - slide to unlock, след като разбрах че няма никакъв начин да има - slide to unlock на ios 10, благодарих на вътрешното си чувство че не си актуализирах с новата ios, щях да съм много ядосан че съм избързал, благодаря все пак за съветите.
Рано или късно все някога ще се наложи да ъпдейтнеш, а щом си прескочил 10-та версия и сме в навечерието на 11-та ще се видиш в чудо колко неща си пропуснал само защото си решил, че slide to unlock била най-хубавата екстра.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
- Павел Василев
Да сме живи и здрави, рано или късно както казваш ти, но не да ъпдейтвам стария iphone, a евентуално да взема новия бъдещ iphone 8, просто няма смисъл да мъча стария iphonе 5s с операционна система предназначена за по-мощните и нови модели...centur написа:Рано или късно все някога ще се наложи да ъпдейтнеш, а щом си прескочил 10-та версия и сме в навечерието на 11-та ще се видиш в чудо колко неща си пропуснал само защото си решил, че slide to unlock била най-хубавата екстра.
- Павел Василев
Колеги, реших се и смело ъпдейтнах iPhone 5s и мога да ви кажа че новата iOS 10.3.3 надмина очакванията ми, особено с сравнение с iOS 8, не само че има много полезни подобрения ами смело мога да кажа че телефона ми стана по-бърз и приложенията се отварят в пъти по-бързо, не не си внушавам, имам чувството че съм си взел нов и по-мощен телефон, невероятно е как една програма писана по принцип за новите по-мощни айфони, как се държи страхотно и на старите модели, очарован съм от Apple, определено ме спечелиха убедително с този изненадващ за мен ъпдейт на стар телефон как хвърчи и лети не е истина, за в бъдеще живот и здраве определено ще купувам iPhone, много съм щастлив все едно ми подариха iPhone 7s 
p.s. Как да ми излиза на български календара с датата при началния екран, настроен си е на регион България и няма промяна?

p.s. Как да ми излиза на български календара с датата при началния екран, настроен си е на регион България и няма промяна?
- Ivan_vylka
Абе със сигурност не е като нов телефон, аз имам iPhone 7 и резервен, който не ползвам 5s. И двата са с iOS 10.3.3 и като ги сравнявам са на светлинни години откъм бързина. Но да, сравнително добре се държи 5s със 10.3.3.
Та на въпроса ти. Settings>General>Language and region и даваш на Preferred language order да е български най-отгоре.
Та на въпроса ти. Settings>General>Language and region и даваш на Preferred language order да е български най-отгоре.
iPhone 11
- Павел Василев
Така е, но наистина съм изненадан как се държи добре петицата с новата iOS, относно въпроса ми, стана и вече ми е на БГ език календара с датата, много благодаря за съвета ти, не бих се досетил така да направя настройките, имаш бира от менIvan_vylka написа:Абе със сигурност не е като нов телефон, аз имам iPhone 7 и резервен, който не ползвам 5s. И двата са с iOS 10.3.3 и като ги сравнявам са на светлинни години откъм бързина. Но да, сравнително добре се държи 5s със 10.3.3.

Аз вчера ъпдейтнах se-то обаче батерията нещо ми заминава по бързо и отделно в настройки-батерия,си стоят само едни черти.Няма информация никаква за батерията.Някой има ли такъв проблем?
п.с. рестартирах и се оправи.Нещо може би се е бъгнало след ъпдейта.
п.с. рестартирах и се оправи.Нещо може би се е бъгнало след ъпдейта.
Iphone SE Ipad Mini
Винаги при рестарт,показанията за usage на батерията,изчезват до следващото зареждане.