Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Iphone SE имам, но отдясно на екрана от два месеца се появи жълто петно, което първите дни не се виждаше толкова, но след това започнах да го забелязвам повече.
Телефончето е закупено през април 2016 година и тази година месец май се появи този проблем. Бих искал да попитам къде трябва да занеса телефона, за да го погледнат и оправят сега? В Криейтив център или в Техномаркет? Съответно само Iphone-а ли да нося или кутия и касова бележка?
Ако имаш гаранция в creativе, носи го направо там. Ще спестиш време, от техномаркет също ще го пратят там. Занеси само телефона и документите за покупка (касова бележка или фактура и гаранционна карта). Според мен, ще ти го заменят.
Не съветвайте без да сте сигурни! Криейтив, след изтичане на първата година няма да му поеме гаранцията, а тя вече е изтекла. Може да го занесе само в Техномаркет.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
gorgior написа:Не съветвайте без да сте сигурни! Криейтив, след изтичане на първата година няма да му поеме гаранцията, а тя вече е изтекла. Може да го занесе само в Техномаркет.
Благодаря за отговорите, ще го занеса в Техномаркет. Като ги знам колко са бавни и мудни, сигурно ще почакам бая...