Към кого да се обърна за гаранция на Iphone?

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
niki_sf

Към кого да се обърна за гаранция на Iphone?

Мнение от niki_sf »

Здравейте,

Iphone SE имам, но отдясно на екрана от два месеца се появи жълто петно, което първите дни не се виждаше толкова, но след това започнах да го забелязвам повече.
Телефончето е закупено през април 2016 година и тази година месец май се появи този проблем. Бих искал да попитам къде трябва да занеса телефона, за да го погледнат и оправят сега? В Криейтив център или в Техномаркет? Съответно само Iphone-а ли да нося или кутия и касова бележка? ?:-/

Благодаря предварително!
gencho97

Re: Към кого да се обърна за гаранция на Iphone?

Мнение от gencho97 »

Ако имаш гаранция в creativе, носи го направо там. Ще спестиш време, от техномаркет също ще го пратят там. Занеси само телефона и документите за покупка (касова бележка или фактура и гаранционна карта). Според мен, ще ти го заменят.
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Не съветвайте без да сте сигурни! Криейтив, след изтичане на първата година няма да му поеме гаранцията, а тя вече е изтекла. Може да го занесе само в Техномаркет.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
gencho97

Мнение от gencho97 »

Написал съм, че ако има такава гаранция към creative, да го занесе там, а не да отиде направо в creative.
niki_sf

Мнение от niki_sf »

gorgior написа:Не съветвайте без да сте сигурни! Криейтив, след изтичане на първата година няма да му поеме гаранцията, а тя вече е изтекла. Може да го занесе само в Техномаркет.
Благодаря за отговорите, ще го занеса в Техномаркет. Като ги знам колко са бавни и мудни, сигурно ще почакам бая...
Публикувай отговор