Iphone 6 светла точка на дисплея
Iphone 6 светла точка на дисплея
Здравейте, появи ми се светла точка на дисплея, колкото прашинка забелязва се на бял,сив фон и на по светли цветове. На син фон цвета на точката става по светло синьо, а на сиво и бяло стой бяла, на по тъмните цветове не се забелязва както и на изгасен дисплей, не е мокрен нито изтърван. Телефона е в гаранция още до края на май месец. Някой, ако знае какво може да е изгорял или замръзнал пиксел.
-
Re: Iphone 6 светла точка на дисплея
Здравейте,
Направо го носете за гаранционно обслужване, след като е в гаранция. Колкото по-рано, толкова по-добре. Дефектирал е пиксел, това се предполага от обяснението Ви.
Направо го носете за гаранционно обслужване, след като е в гаранция. Колкото по-рано, толкова по-добре. Дефектирал е пиксел, това се предполага от обяснението Ви.
А, дали го покрива гаранцията, казаха ми, че трябвало да има повече от един повреден пиксел, освен да попитам в теленор евентуално, ако знаят дали го покрива гаранцията , да не го държат един месец и накрая да ми откажат обслужване.
Изобщо не ги питай дали го покрива , а направо си настоявай. Много е възможно да ти кажат , че трябва повече от един ако не им се занимава. Дефектирали пиксели се покриват от гаранция и няма причина да ти откажат. Лично съм се сблъсквал с този проблем поне 2 пъти преди години.
iPhone X Space Gray 64 GB
Ами, защото втората година гаранцията оператора я поема и това ме притеснява, понеже първата която е към епъл е изтекла и ми остава от оператора.
Пробвай в някои от офисите на Теленор . Ако не стане отиди в друг и им кажи , че освен това има и някакъв друг проблем , който се появява от време на време (нещо свързано с дисплея , разбира се) . На един приятел така му смениха екран , който имаше жълто петънце почти незабележимо. Едните го върнаха , а на другите каза , че от време на време му премигва екрана или нещо от сорта и го взеха. 

iPhone X Space Gray 64 GB
Ок, мерси за съвета, ще пробвам така, ако ме отсвирят в единия офис.
-
Сменяла съм точно шестица в Теленор, заради същия проблем - изгорял или заспал пиксел, само дето на мен ми беше още като го купих, но все пак щом за това може да заменят, значи поне не трябва да има повече дефектирали пиксели, за да важи гаранцията, ако те отсвирят в офис, искай да говориш с някой в централата им. Моя телефон беше получен с куриер при преподписването на договора, в магазин ми казаха, че не могат да го вземат и писах във фейсбук, веднага ми отговориха за подробности и се свързаха с мен по телефона. Има начини, не ги оставяй да те разиграват!
Оставих телефона в сервиза на 21 този месец оператора го изпрати към сервиза им на 25.01, за съжаление днеска получих смс, че телефона ми е изпратен към външен сервизен център на производителя, свързах се с оператора, да попитам какво се случва с телефона, казаха ми, че телефона е изпратен в друга държава, понеже не можели да разберат каква е повредата. Най вероятно, ще се чака да последно и между другото, не ми предоставиха и оборотен апарат за ползване както твърдят, че правят нямали налични.
Здравейте,
При мен ситуацията е същата. На 22.01.2017 занесох Iphone 6 в Теленор, на 25-ти получих смс, че е приет в техния сервиз и днес ми изпратиха смс, че е изпратен към "външен сервизен център на производителя". Проблемът му се изразява в пръщене по време на разговор и изкривяване на самия звук. От прочетеното до тук разбирам, че шанса да се задържи телефона в сервиза цял месец се увеличава, а шансът да го заменят - намалява...
При мен ситуацията е същата. На 22.01.2017 занесох Iphone 6 в Теленор, на 25-ти получих смс, че е приет в техния сервиз и днес ми изпратиха смс, че е изпратен към "външен сервизен център на производителя". Проблемът му се изразява в пръщене по време на разговор и изкривяване на самия звук. От прочетеното до тук разбирам, че шанса да се задържи телефона в сервиза цял месец се увеличава, а шансът да го заменят - намалява...
Niko1ai написа:Оставих телефона в сервиза на 21 този месец оператора го изпрати към сервиза им на 25.01, за съжаление днеска получих смс, че телефона ми е изпратен към външен сервизен център на производителя, свързах се с оператора, да попитам какво се случва с телефона, казаха ми, че телефона е изпратен в друга държава, понеже не можели да разберат каква е повредата. Най вероятно, ще се чака да последно и между другото, не ми предоставиха и оборотен апарат за ползване както твърдят, че правят нямали налични.
Здравейте,
- Ivan_vylka
Напротив, шанса да го заменят е много голям. На мен и на няколко мои познати са сменяли с нови апарати и се чака между 25 и 30 дни, тоест до последно. Изисква време да бъде доставен новия апарат.
iPhone 11
Вчера като влезнах в сайта, за да проверя статуса на сервизната поръчка пише, че е гаранционно обслужен, а на заключение от сервизен инженер пише iphone 6 16 gb 5293. Свързах се с техен служител , за да ми каже, какво означава, казаха ми, че нямали представа най вероятно в момента го обслужвали, но странното е, че пише обслужен гаранционно, ако в момента работели по него, според мен няма да пише че е обслужен.
Това са последните 4 цифри на новия имей!
Т.е телефона е заменен.

И, аз така си помислих, но реших да попитам, някой от служителите на теленор, дано найстина са го сменили и да нямам вече проблеми 

Днес получих смс от теленор: работата по вашето устройство в теленор сервиз приключи. Ще получите смс, когато е налично в магазина. След това проверих и в сайта им, дали има промяна вече пише, че е подменено устройството и нов имей. Надявам се тези дни да се обадят, че е в магазина.
Днес получих телефона с bulk опаковка(лепенки). Всичко изглежда изрядно за сега. Удължиха ми гаранцията с 21 дни. Надявам се вече да нямам проблем. 

Моят случай беше абсолютно същия, но със 7 плюс. Вчера ми пратиха смс от теленор, че работата по устройството е приключила. Влезнах в сайта да проверя и пишеше, че е заменен. Имате ли представа, кога ще е налично в магазина, където го оставих ?
Ами, немога да ви кажа след колко дни, ще е в магазина, вероятно до седмица, понеже отнема време да пратят новия iphone.