Проблем с iPhone 6
Проблем с iPhone 6
Здравейте от два дни имам странен проблем с iPhone 6 като говоря чувам странно пръщене и се чува много слабо а е усилен до края като го пусна на високоговорител се чува добре телефона е с гаранция към теленор сега прехвърлям всичко и ще му направя рестор ако не се оправи ще го нося има ли нещо специфично което трябва да знам четох че излизат с номера че е бил намокрен само че този не e.
Re: Проблем с iPhone 6
Когато го предваш в Теленор, ще искаш протокол в който да е описано състоянието на телефона при предаване, т.е. че няма следи от изпускане, няма следи от намокряне по лакмусите и каквото се сетиш.alex_gs_ написа:Здравейте. От два дни имам странен проблем с iPhone 6. Като говоря чувам странно пръщене и се чува много слабо, а е усилен до края. Като го пусна на високоговорител се чува добре. Телефона е с гаранция към теленор. Сега прехвърлям всичко и ще му направя рестор, ако не се оправи ще го нося. Има ли нещо специфично което трябва да знам? Четох , че излизат с номера, че е бил намокрен - само че този не e.
На път за Теленор мини през някоя книжарница и си купи една граматика и прочети какво е това пунктоация !
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
А има ли вероятност проблема да не е хардуерен?
Едва ли. 

Здравейте колеги, може би не е тази темата но е важно ! Имам iphone 6 16gb и след ъпдейт угасна и сега не иска да се включи?? какво може да е ?
Смисъл ?? Как липса на ток ? Батерията нещо ли ? Или букса или зарядно ?
Здравейте,до сега само само четях из форума ама ето че дойде момент и аз да питам.Имам 6-ца чиста на вече 2г гаранцията изтече,до сега никакви проблеми.От известно време хората отсреща ми казват че ме чуват слабо дори понякога и не се чуваше изобщо.Почетох из нета за проблема,пробвах там разните му чалъми с чистене и ресторе но нищо, смених микрофона с нов.Сега се чува но пак е слабо.МММММ някой някаква идея.Моля помогнете телефона е иначе супер и работи супер и си го пазя много като нов е,амаааааа.....или да ми препоръчате сервиз къде да разбират от Iphone.
Здравейте!
Използвам темата на колегата по различен проблем. iPhon 6 не се зарежда! На мой колега от работата е. Изтощен е до край и при свързване със зарядно, около 10 секунди се появява индикация за зареждане и спира. Махам го от зарядното, закачам го пак - същата работа! Снощи го взех в къщи, да пробвам с моето зарядно от 6S – все така. Дали е от буксата на телефона или?!?
Използвам темата на колегата по различен проблем. iPhon 6 не се зарежда! На мой колега от работата е. Изтощен е до край и при свързване със зарядно, около 10 секунди се появява индикация за зареждане и спира. Махам го от зарядното, закачам го пак - същата работа! Снощи го взех в къщи, да пробвам с моето зарядно от 6S – все така. Дали е от буксата на телефона или?!?
Можеш да провериш за попаднали боклуци в отвора на буксата. Светни, духни, пипни с клечка за зъби лекичко. И го остави поне 20-30 мин. на зарядното да се възбуди батерията.
Колеги имам проблем! Закупих си онзи ден iPhone 6 от друг човек и не беше ъпдейтван. Ъпдейтнах го и на половината преди да зареди до край телефона изгасна и не иска да се включва носих го в сервиз и ми казаха нещо по платката при което ремонта щял да струва от 200 до 260лв. Някой наясно ли е какво се е случило с телефона има международна гаранция към Епъл до 13Март 2017г., защото е купуван от Англия. Има ли някакъв вариант да го пратя в техен сервиз ?
Прати го в Криейтив център - те са гаранционния сервиз на Епъл за БГ.
А случвало ли се е на някой изобщо това нещо ? Какъв може да е проблема по платката ?
Здравейте отново съжелявам,че връщам толкова стара тема но просто не ми върви на iPhone телефона за който питах и отворих темата беше подменен с нов след 25дни от връщането се прояви същия проблем и ми го подмениха отново след няма и месец на този почна да му пука дисплея и все още не съм го забесъл защото ми писна да чакам пи 1 месец но сега на другия ми телефон който е iPhone 6s plus има изгорели пиксели горе в левия ъгъл и съм решил утре да ги нося но да попитам колко пъти трябва да ми подменят един телефон за да мога да си взема парите ако има изобщо такава възможност?
alex_gs_ написа:Здравейте отново съжелявам,че връщам толкова стара тема но просто не ми върви на iPhone телефона за който питах и отворих темата беше подменен с нов след 25дни от връщането се прояви същия проблем и ми го подмениха отново след няма и месец на този почна да му пука дисплея и все още не съм го забесъл защото ми писна да чакам пи 1 месец но сега на другия ми телефон който е iPhone 6s plus има изгорели пиксели горе в левия ъгъл и съм решил утре да ги нося но да попитам колко пъти трябва да ми подменят един телефон за да мога да си взема парите ако има изобщо такава възможност?
Мисля, че имаш право да си поискаш парите, когато не си спазят гаранционния срок. Занеси ги направо в creative, за да избегнеш няколко дни, ако си ги давал на теленор. Ако мога да попитам, понеже ми пратиха от теленор смс, че телефона ми е готов, до колко време се очаква да е в магазина ?
xflown написа:Колеги имам проблем! Закупих си онзи ден iPhone 6 от друг човек и не беше ъпдейтван. Ъпдейтнах го и на половината преди да зареди до край телефона изгасна и не иска да се включва носих го в сервиз и ми казаха нещо по платката при което ремонта щял да струва от 200 до 260лв. Някой наясно ли е какво се е случило с телефона има международна гаранция към Епъл до 13Март 2017г., защото е купуван от Англия. Има ли някакъв вариант да го пратя в техен сервиз ?
Брикнал се е, според мен. Когато пуснаха Ios 10, някои колеги се оплакаха от това. Разрови се в интернет, опряваше се нещо през itunes.
На следващия ден аз даже единия път като получих смс отидох и беше вече там
alex_gs_ написа:На следващия ден аз даже единия път като получих смс отидох и беше вече там
Хмм интересно, вчера към 16:00 ми изпратиха смс-а, а днес не ми изпратиха, че е в магазина. Да се надявам, че утре ще мога да си го взема. Благодаря ти, колега

Върви в магазина в който си го оставил днес ще ги забеса и двата телефона и като ги върнат директно ги пускам за продаване както са с лепенките и сменям производителя.gencho97 написа:alex_gs_ написа:На следващия ден аз даже единия път като получих смс отидох и беше вече там
Хмм интересно, вчера към 16:00 ми изпратиха смс-а, а днес не ми изпратиха, че е в магазина. Да се надявам, че утре ще мога да си го взема. Благодаря ти, колега. Иначе, моето мнение е да си се възползваш от гаранцията докато я имаш, въпреки чакането.
alex_gs_ написа:Върви в магазина в който си го оставил днес ще ги забеса и двата телефона и като ги върнат директно ги пускам за продаване както са с лепенките и сменям производителя.gencho97 написа:alex_gs_ написа:На следващия ден аз даже единия път като получих смс отидох и беше вече там
Хмм интересно, вчера към 16:00 ми изпратиха смс-а, а днес не ми изпратиха, че е в магазина. Да се надявам, че утре ще мога да си го взема. Благодаря ти, колега. Иначе, моето мнение е да си се възползваш от гаранцията докато я имаш, въпреки чакането.
Взех телефончето, всичко е точно. Аз също обмислям да го пускам за продаване, но още се чудя.
- Ivan_vylka
Що си цитирате всяко едно мнение като е ясно, че само двамата си говорите? 

iPhone 11