Facebook messenger проблем - iPhone 6. ПОМОЩ!

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
sv3toslav

Facebook messenger проблем - iPhone 6. ПОМОЩ!

Мнение от sv3toslav »

Здравейте, имам следния проблем: Когато получа съобщение в facebook месинджър, без да го отварям да го прочета, даже и да не съм влизал от 2-3 часа примерно, без да си пипам телефона, веднага показва че съм онлайн или че съм неактивен от 1 минута, а аз даже не съм влизал, пробвах какво ли не, да го спра, но не се получава. (деактивирах си акаунта, пробвах всички възможни настройки за известията, рестартирах, трих, инсталирах, използвах опцията да се log out от всички устройства, даже накрая си върнах заводските настройки на iphone, но уви отново същия проблем).
Мисля че самият проблем започна когато си изтрих американския номер, който беше останал в настройки от преди две години от както си купих iphone от Америка. Пробвах да добавя моят сегашен български номер, викам си може да се оправи някак си, абсурд.

Вече 2 месеца и е супер изнервящо. Само ако е изключен интернета или ми е изтрит facebook messenger app, не става така, но това не са опции, защото преди просто си четях съобщенията на lock screen или си рових в телефона и други приложения, без да ме прави на линия.

Моля давайте всякакви идеи как да го оправя.

Поздрави! Благодаря!
KurtiMakarov

Re: Facebook messenger проблем - iPhone 6. ПОМОЩ!

Мнение от KurtiMakarov »

Явно аз не разбирам правилно въпроса.
Но все пак:
Няма как да получиш или да прочетеш съобщение без да си On-line.Все пак ги получаваш в някъде в мрежата,за да си видиш съобщението трябва да си в самата мрежа или On-line.

А това,че те показва постоянно On-line е или настройка или така е направено приложението.(Да следи постоянно потребителите си,къде се намират,къде ровят и какво ли още не)
iPhone 6
MacBook Pro 13" Apple Magic MouseApple TV2 iPad Air
Публикувай отговор