Icloud account

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
rronnyy

Icloud account

Мнение от rronnyy »

Здравейте,

Имам нужда от помощ. Моят приятел има Iphone 5S. След регистриране на Icloud акаунт му забравих паролата. След няколко неуспешни опита за въвеждане на парола акаунтът се заключи. Съответно влезнах в https://iforgot.apple.com, попълних данните и цъкнах да ми изпратят имейл. Изпратиха ми имейл за смяна на парола и отключване на акаунта. Смених паролата, но акаунта не се отключи. Влезнах в сайта отново и пак попълних данните и цъкнах за имейл. Но нищо не ми изпращат. Пробвах с тайните въпроси, но там проблемът е, че знам отговорите, но не помня как съм ги написала...

Моля ви, кажете ми какво да направя.

Благодаря!
Аватар
alexsoon

Re: Icloud account

Мнение от alexsoon »

rronnyy написа:Здравейте,

Имам нужда от помощ. Моят приятел има Iphone 5S. След регистриране на Icloud акаунт му забравих паролата. След няколко неуспешни опита за въвеждане на парола акаунтът се заключи. Съответно влезнах в https://iforgot.apple.com, попълних данните и цъкнах да ми изпратят имейл. Изпратиха ми имейл за смяна на парола и отключване на акаунта. Смених паролата, но акаунта не се отключи. Влезнах в сайта отново и пак попълних данните и цъкнах за имейл. Но нищо не ми изпращат. Пробвах с тайните въпроси, но там проблемът е, че знам отговорите, но не помня как съм ги написала...

Моля ви, кажете ми какво да направя.

Благодаря!
Ако имате документи за телефона се свържете с Apple, а ако нямате го приберете в шкафа или го изхвърлете. :)
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
rronnyy

Мнение от rronnyy »

Имам документи, но как да се свържа с Apple? В сайта им има някакъв номер за България, но по форумите пише, че не е валиден.
Аватар
alexsoon

Мнение от alexsoon »

rronnyy написа:Имам документи, но как да се свържа с Apple? В сайта им има някакъв номер за България, но по форумите пише, че не е валиден.
Така и така ще трябва да говорищ на Английски за това ти давам номера във Великобритания : 0800 107 6285 ако се обадиш през Skype ще ти бъде безплатно.
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
rronnyy

Мнение от rronnyy »

alexsoon написа:
rronnyy написа:Имам документи, но как да се свържа с Apple? В сайта им има някакъв номер за България, но по форумите пише, че не е валиден.
Така и така ще трябва да говорищ на Английски за това ти давам номера във Великобритания : 0800 107 6285 ако се обадиш през Skype ще ти бъде безплатно.
Благодаря!
Аватар
alexsoon

Мнение от alexsoon »

rronnyy написа:
alexsoon написа:
Благодаря!
Върни обратна връзка когато казуса се реши ;)
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
Публикувай отговор