Здравейте,
Имам нужда от помощ. Моят приятел има Iphone 5S. След регистриране на Icloud акаунт му забравих паролата. След няколко неуспешни опита за въвеждане на парола акаунтът се заключи. Съответно влезнах в https://iforgot.apple.com, попълних данните и цъкнах да ми изпратят имейл. Изпратиха ми имейл за смяна на парола и отключване на акаунта. Смених паролата, но акаунта не се отключи. Влезнах в сайта отново и пак попълних данните и цъкнах за имейл. Но нищо не ми изпращат. Пробвах с тайните въпроси, но там проблемът е, че знам отговорите, но не помня как съм ги написала...
Моля ви, кажете ми какво да направя.
Благодаря!
Icloud account
Re: Icloud account
Ако имате документи за телефона се свържете с Apple, а ако нямате го приберете в шкафа или го изхвърлете.rronnyy написа:Здравейте,
Имам нужда от помощ. Моят приятел има Iphone 5S. След регистриране на Icloud акаунт му забравих паролата. След няколко неуспешни опита за въвеждане на парола акаунтът се заключи. Съответно влезнах в https://iforgot.apple.com, попълних данните и цъкнах да ми изпратят имейл. Изпратиха ми имейл за смяна на парола и отключване на акаунта. Смених паролата, но акаунта не се отключи. Влезнах в сайта отново и пак попълних данните и цъкнах за имейл. Но нищо не ми изпращат. Пробвах с тайните въпроси, но там проблемът е, че знам отговорите, но не помня как съм ги написала...
Моля ви, кажете ми какво да направя.
Благодаря!

iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
Имам документи, но как да се свържа с Apple? В сайта им има някакъв номер за България, но по форумите пише, че не е валиден.
Така и така ще трябва да говорищ на Английски за това ти давам номера във Великобритания : 0800 107 6285 ако се обадиш през Skype ще ти бъде безплатно.rronnyy написа:Имам документи, но как да се свържа с Apple? В сайта им има някакъв номер за България, но по форумите пише, че не е валиден.
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
Благодаря!alexsoon написа:Така и така ще трябва да говорищ на Английски за това ти давам номера във Великобритания : 0800 107 6285 ако се обадиш през Skype ще ти бъде безплатно.rronnyy написа:Имам документи, но как да се свържа с Apple? В сайта им има някакъв номер за България, но по форумите пише, че не е валиден.
Върни обратна връзка когато казуса се решиrronnyy написа:Благодаря!alexsoon написа:Така и така ще трябва да говорищ на Английски за това ти давам номера във Великобритания : 0800 107 6285 ако се обадиш през Skype ще ти бъде безплатно.rronnyy написа:Имам документи, но как да се свържа с Apple? В сайта им има някакъв номер за България, но по форумите пише, че не е валиден.

iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD