Проблем с нотификация по време на разговор.

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
svencho

Проблем с нотификация по време на разговор.

Мнение от svencho »

Сдобил се с нов iPhone SE веднага се сдобих и с проблеми.
iOS 10.3.2
Водейки разговор получавам известия ( email,sms,Viber,Messenger и т.н.). На всяка нотификация телефонът му пуска вибрация, директно в ухото, докато водя разговор.
Проблемът е леко нелеп =))
Има ли и други случаи на подобен абсурд, или само аз съм изтеглил късата клечка ?
Аватар
centur

Re: Проблем с нотификация по време на разговор.

Мнение от centur »

Много е трудно да влезеш в Settings > Notifications и да забраниш на еди кои си приложения да издават звук, вибрация, дори да ти показват банер (примерно някой ти е писал на Viber).
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
svencho

Re: Проблем с нотификация по време на разговор.

Мнение от svencho »

Не, не ме разбра. Аз имам нужда от notification. Все пак телефона е служебен . Проблемът се изразява в това, че докато разговарям телефонът ми вибрира на ухото . Чета сега по форумите, че проблемът е от има- няма четири години, но явно ябълката не оправят нищо. Всички други телефони имат много деликатно звуково известие, докато водиш разговор. Благодаря все пак за отговора.
Публикувай отговор