Iphone 7 -лагва

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
agresoraa

Iphone 7 -лагва

Мнение от agresoraa »

Здавейте, днес си взех Iphone 7 32gb и като го стартирах и поработих с него забелязвам, че доста лагва.
Първоначално си прехвърлих всичко от предния Iphon и мислех, че се дълчи на това. Направих пълен ресет и пак същото. На какво може да се дължи това? Да не съм случил на дефектна бройка?
Всеки път когато си въведа Passcode-to има видно замисляне преди да се отключи телефона. При снимките също се получава това и къде ли още не.
Аватар
centur

Re: Iphone 7 -лагва

Мнение от centur »

Сложи си отпечатък вместо Passcode.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
agresoraa

Мнение от agresoraa »

Други имат ли го този проблем. Идеята е такава, че не е приятно да се дадат толкова пари за телефон и да има такива бъгове. Направих ъпдейт на ИОс и мисля, че в момента всичко е ок, но не съм го ползвал много след това за да кажа със сигурност.
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Идеята е да разберете, че няма телефон или компютър който не забива, не зацикля и няма никакви проблеми. След време ще извиеш от друг бъг. Избора да дадеш толкова пари за телефон си е твой!
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Аватар
rhino92

Мнение от rhino92 »

Не би трябвало да има подобно замисляне. Моят телефон си "лети", но не знам дали сервизно може да признаят нещо такова. Не пречи да пробваш, но според мен да е Криейтив Център (ако си го купил от оператор). Сподели какво е развитието.
Публикувай отговор