Здравейте. Имам проблем с IPhone 5s Лагва!!!

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Martin83

Здравейте. Имам проблем с IPhone 5s Лагва!!!

Мнение от Martin83 »

Здравейте на всички. На скоро си взех IPhone 5s до сега бях само с Андройд телефони. Взех го защото всеки ми хвали,че IPhone не забива и какво да видя той даже ми лагва и като отварям контактите или отварям някое приложение или отворя настройките. Тръгвам да отварям Фейсбук или някоя друга страница в Анета и чакам около 7-8 секунди да ми зареди и това чакане е дори и когато съм на Wi-Fi. А и като съм в Фейсбук ми дава проблеми или не ми зарежда напълно страницата и почва да лагва. На дори и прости игри като Clash of Kings ми забива и засича яко. Аз съм с IOS 10. А батериятами пада светкавично.Ако някой ми помогне как да го оправя тези проблеми ще съм му много благодарен. Иначе ще съм принуден да го продам,а не желая .
shefababy

Re: Здравейте. Имам проблем с IPhone 5s Лагва!!!

Мнение от shefababy »

Ми като не знаете как се работи с тия телефони е така, т'ва не са ви андроид нещастниците.. ;)
iPad 9.7 32GB
iPhone SE 32GB
Аватар
angelovarna
Обратна връзка:

Мнение от angelovarna »

Звучи като да е купуван втора ръка с хардуерен проблем...
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Martin83

Мнение от Martin83 »

Да втора ръка е купуван.
gencho97

Мнение от gencho97 »

Да не е натоварен с много отворени приложения, например ? Аз преди си взех 5s от приятелче, пак втора ръка. По същото време имах и Samsung Galaxy S4, разликата беше огромна в полза на Iphon-а. Изобщо не ми забиваше, особено пред самсунга, се едно да сравнявам спортна кола с кола развалина ...
Аватар
angelovarna
Обратна връзка:

Мнение от angelovarna »

Няма значение колко отворени приложения има. Приложението, което е "на екран" е с приоритет и ако няма достатъчно ресурси, част от приложенията на заден фон се оставят на пауза.
Не е нормално това поведение с насичането и забавянето за iPhone, без значение колко е стар. Твърдя това за native приложенията като: Настройки, Контакти, Мейл, Сафари и пр.
gencho97

Мнение от gencho97 »

Ами имам познати, които си пазят 4-ки и 3GS. Повярвай ми има забавяне при тях.
Аватар
angelovarna
Обратна връзка:

Мнение от angelovarna »

Забавяне е едно. Чакане 7-8 секунди да се размърда приложение е друго.
4 и 3GS би трябвало да са в предсмъртна агония, при все, че са над 6-7 годишни модели.
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Забавното е, че не са :) Имам точно 4 и 3GS със служебни карти и работят като среден до нисък клас модерни андроиди, а, са на 7 и 8 години възраст. :D
"Мисля-значи съществувам"
Публикувай отговор