Здравейте,
Налага ми се известно време а използвал стария си Iphone 4s (поне 3-4 месеа). Бях го взел втора ръка джейлбрейкнат и в момента мисля, че е с iOS 6.1.3. и почти никое приложение не тръгва.
iOS-а който ми е наличен към момента за сваляне е 9.2.1 ( мисля, че това е посления, който може а се подкара с 4S)
Чувал съм от различни източници, че когато е джейл брейкнат телефона при ъпдейт на софтуеъра има риск устройстовто/телефона да блокира.
Въпроса ми е ако има някой по- запознат с тази тематика, да сподели как мога да ъпедйтна софтуеъра като сведа до минимум шанса да блокирам телефона.
Ъпдейт на iOS на джейлбрейкнат Iphone 4S
Re: Ъпдейт на iOS на джейлбрейкнат Iphone 4S
Има ли активиран Find My Phone и iCloud? Aко има, изключи активацията и си направи рестор. После задай обезателно телефона като нов!
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Не е 9.2.1, а 9.3.5 е последната официална версия. Можеш да я изтеглиш от тук: https://ipsw.me/#Friend написа: iOS-а който ми е наличен към момента за сваляне е 9.2.1 ( мисля, че това е посления, който може а се подкара с 4S)
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Apple AirPods v2
Здравейте аз съм със иос 6.0.1 на айфон 4с и ми показва че има ъпдейт до 8.4 защо не ми излиза 9.3.5?
Вероятно трябва да "минеш" през 8.4 и после да ти го обнови до 9.3.5, но за какво е тази гимнастика като можеш да го направиш директно на 9.3.5 с iTunes.velchev85 написа:Здравейте аз съм със иос 6.0.1 на айфон 4с и ми показва че има ъпдейт до 8.4 защо не ми излиза 9.3.5?
Ако не си обърнал внимание на сайта горе пише: You can't jailbreak iOS 9.3.4 -> 10.3.1 и те препраща към: https://canijailbreak.com/appworld написа:А има ли jailbreak за 4s на 9.3.5 вече?
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple AirPods v2