въпрос относно зарядно за 5s

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
shefababy

въпрос относно зарядно за 5s

Мнение от shefababy »

добър вечер колеги - директно на въпроса - от къде мога да си закупя оригинално зарядно, че много ментета, много нещо..
iPad 9.7 32GB
iPhone SE 32GB
Аватар
centur

Re: въпрос относно зарядно за 5s

Мнение от centur »

Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
shefababy

Мнение от shefababy »

оттук няма да е със сигурност, но иначе благодаря ;)
Може ли някой да ми каже как да различа фалшивите аксесоари от оригиналните, намерих една статия в сайта на епъл, но е на английски..
iPad 9.7 32GB
iPhone SE 32GB
Аватар
Ivan_vylka

Мнение от Ivan_vylka »

Оригиналните са скъпи, това е положението. Ако държиш на оригинални - техноверигите, iStyle, Dice и такива подобни официални реселъри. Но на половин цена ако някой те уверява че е оригинално, не е!
iPhone 11
Amateur2014

Мнение от Amateur2014 »

Не живея в България и заради това не знам дали мнението ми е меродавно, но можеш да отидеш в Apple Store в Техномаркета на Цариградско Шосе. Не знам точно кой номер се води, но се намира до хипермаркета "МЕТРО". Аз от там си бях купил два чифта слушалки и мога да потвърдя, че бяха оригинални. Бих се изненадал ако нямат и зарядни понеже какви ли не щуротии имаха.

Разбира се, цените ще са височки. Преди 2-3 години си бях взел кабел за зареждане от eBay за Петицата ми и все още си зарежда, няма съобщения за грешки, няма изгорели батерии, няма нищо. Но аз лично бих ти препоръчал Apple Store и оригинален продукт. Винаги съм бил на принципа, че евтиното излиза скъпо и досега не ме е подвеждал :)
iPhone 7 Black 32GB; ФО; iOS 10.3.3
Аватар
Ross

Мнение от Ross »

И аз препоръчвам от DICE, няма как да сбъркаш оригиналните, просто казваш че искаш оригинално зарядно и ти дават. Оригиналните зарядни са ок и е препоръчително да се ползват, обаче оригиналния кабел Lightning to USB Cable (1 m) за мен е некачествен, прекалено бързо се износва и къса (преди бяха здрави и не се късаха), затова си поръчах от ebay по дълъг и с плетка.
Apple iPhone 7 32Gb Black
Apple iPad Air 2 16Gb Wi-Fi+Cellular Space Gray
Apple MacBook Pro 13 Retina Display, Dual-Core i5 2.7GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel Iris 6100 (mod.2015)
Публикувай отговор