Защо нямам оригиналния Плейър за музиката
-
Защо нямам оригиналния Плейър за музиката
Колеги нуждая се от малко помощ. Защо ми я няма иконката за оригиналния плейър? Наскоро си купих „IPhone5” и видях,че ми я няма иконката,някаква идея как/защо/и как да си я върна? Ще съм ви много благодарен за помощта!
-
Re: Защо нямам оригиналния Плейър за музиката
Възможно е да си я изтрил без да искаш. Мисля, че от iOS 10 натам вече можеш да триеш някои от фабричните приложения на Apple. Можеш да си я върнеш като отидеш в AppStore през телефона ти, в търсачката за приложения напиши Apple Music и ще я видиш. Инсталираш и си готов 

iPhone 7 Black 32GB; ФО; iOS 10.3.3
-
Не мога да го намеря.....
-
https://itunes.apple.com/us/developer/a ... bd7327cd57
Странно е, че не я виждаш в AppStore на телефона ти. Дори и сега направих опита през телефона ми и
Както и да е. Пробвай дали ще я намериш в iTunes. На линка горе са всичките фабрични приложения в iTunes, които ако си ги изтрил можеш да ги възстановиш. Ще видиш, че я има и Music на втора страница. Кликваш на Music, казваш му да го отвори с iTunes, ще ти отвори iTunes директно на самото приложение, сваляш, синхронизираш с айфона и би трябвало всичко да е нормално.
Странно е, че не я виждаш в AppStore на телефона ти. Дори и сега направих опита през телефона ми и
Както и да е. Пробвай дали ще я намериш в iTunes. На линка горе са всичките фабрични приложения в iTunes, които ако си ги изтрил можеш да ги възстановиш. Ще видиш, че я има и Music на втора страница. Кликваш на Music, казваш му да го отвори с iTunes, ще ти отвори iTunes директно на самото приложение, сваляш, синхронизираш с айфона и би трябвало всичко да е нормално.
iPhone 7 Black 32GB; ФО; iOS 10.3.3