ПРОБЛЕМ СЪС ЗВУКА НА IPHONE 6 PLUS ПОМОЩ

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Talented

ПРОБЛЕМ СЪС ЗВУКА НА IPHONE 6 PLUS ПОМОЩ

Мнение от Talented »

Проблемът е следния, няма звук като ми звънят и като влезна в опциите за мелодията и пробвам да намаля или увелича звука принципно се пуска мелодията да я преслушаш, но уви не дори и като тръгна да избирам друга мелодия има само вибрация няма мелодия..... звук на клавишите и при заключване има. Специално проблема е само като ми звъни някой, което след рестарт се оправя аз мислех, че е от версията на ios 10.1 но уви не е защото сега съм със 10.2 и проблемът пак се прояви. Говорих със приятел в сервиз каза ми че няма идея. Ще съм благодарен ако ми съдеиства да разреша този проблем.
Talented

Re: ПРОБЛЕМ СЪС ЗВУКА НА IPHONE 6 PLUS ПОМОЩ

Мнение от Talented »

Никой ли няма нещо като предположение ?
Аватар
centur

Мнение от centur »

След restore през iTunes пак ли прави същото?
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Talented

Мнение от Talented »

Не знам, не съм си и правил регистрация във itunes още и backup не съм си правил, на няма и месец е телефона а пък и аз съм нов със ios, но това не мога да си го обяасня консултирах се и със хора отностно опциите, и ме убедиха че нвма такава опция, която след рестарт да се изключи. Дори и мелодиите като преслушвам от менюто няма звук а само вибрация
Аватар
Ivan_vylka

Мнение от Ivan_vylka »

Да не би да превключваш без да искаш страничния бутон за изключване на звука? Или самия бутон да е нещо дефектен и да си се превключва сам?
iPhone 11
cenov

Мнение от cenov »

Имам същият проблем на Iphone 7, като и алармата не ми звъни и доста често се успивах за работа. Ако може помагайте, ако не да ходя да го връщам и да си го оправят този дефект ли е какво ли, нямам идея :(
Talented

Мнение от Talented »

Няма как да е бутона при положение че след рестарт се оправя
Talented

Мнение от Talented »

cenov написа:Имам същият проблем на Iphone 7, като и алармата не ми звъни и доста често се успивах за работа. Ако може помагайте, ако не да ходя да го връщам и да си го оправят този дефект ли е какво ли, нямам идея :(
Именно алармата и прочие....
storm1431

Мнение от storm1431 »

Привет, явно се оказва, че доста хора имаме такъв проблем с апаратите си, което е странно. При мен това се случи на 13.12.2016 г. с Iphone 6s /нов/, който буквално ме подлуди, а сега и с Iphone 7.
Palexandrov

Мнение от Palexandrov »

И аз имам нов iphone SE и аз имам такъв проблем ресторе пробрах през итунес всичко и пак си е така и нямам идея как да се оправи някой не е ли ходил в сервиз забелязах че долу горе на 4 5 дена се бъгва по принцип не ми пречи на всеки 2 3 дена да го рестартирам и не се появява но е дразнещо из доста форуми търсих и гледам че доста хора го имам тоя проблем но никъде не видях решение за проблема
shefababy

Мнение от shefababy »

пускаш Siri и му казваш да ти пусне някоя песен и се оправя тоя проблем :) :))
iPad 9.7 32GB
iPhone SE 32GB
Публикувай отговор