Много странен случай!

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
phantomlord

Много странен случай!

Мнение от phantomlord »

Моля за помощ при следната ситуация. Закупих на старо iPhone 5s (основният ми телефон е iPhone 6s). Създадох нарочно нов Apple-акаунт. При опит да го въведа след ресет, ми съобщава че броят на свободните акаунти за този телефон е изчерпан. Бившият собственик ми беше предоставил неговият акаунт. Влязох през Apple ID и като средно грамотен и четящ Google, премахнах устройството от стария акаунт и записах промените. Логиката е, че би следвало след това действие да може да приеме новият акаунт, но уви - същата ситуация! Най-странното е, че като въведа Apple-акаунта, който използвам на основният ми телефон, тогава апарата го приема и ми зарежда дори настройките. На 5s съм поставил друга sim-карата. Когато някой ме набере, звънят и двата телефона. Супер странна работа!!! Може ли някой компетентен да даде решение на проблема? Благодаря предварително! Най-важно ми е да мога да "освободя" 5s-ката.
Аватар
centur

Re: Много странен случай!

Мнение от centur »

Направи restore през iTunes и тогава пробвай с новия акаунт.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
phantomlord

Мнение от phantomlord »

Restore на кое? Аз съм го ресетнал и искам да го конфигурирам като нов!
Аватар
centur

Мнение от centur »

phantomlord написа:Restore на кое? Аз съм го ресетнал и искам да го конфигурирам като нов!
През iTunes си го "преинсталирай" и после го настройваш като нов.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
phantomlord

Мнение от phantomlord »

Вероятно при първият ми пост не е станало ясно. Като написах, че съм направил ресет, имах точно това предвид. Закачих го на ITunes и му направих restore като нов. ITunes си изтегли iOS 10.2.1 и я инсталира. След като беше готово, започнах да го конфигурирам както нов.
KurtiMakarov

Мнение от KurtiMakarov »

1.Open iTunes.
2.Sign in to your Apple ID by choosing Store > Sign In from the iTunes menu.
3.Choose Store > View My Account from the iTunes menu.
4.From the Account Information screen, click Manage Devices.
И трябва да се премахне устройството.Но трябва да се направи от акаунт,който е бил на телефона!
iPhone 6
MacBook Pro 13" Apple Magic MouseApple TV2 iPad Air
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Светльо, след махането от акаунта/ите, имаше период, който трябва да мине. Или 30 или 45 дни по спомен.
"Мисля-значи съществувам"
phantomlord

Мнение от phantomlord »

Alxx написа:Светльо, след махането от акаунта/ите, имаше период, който трябва да мине. Или 30 или 45 дни по спомен.
Ето това мисля, че е отговора защо не се получава! 45 дни. Това е!
Публикувай отговор