Проблем със звука при звънене и съобщения.

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Soze

Проблем със звука при звънене и съобщения.

Мнение от Soze »

"Колеги" изчезна ми звука за звънене при обажданията, съобщения и нотификации при чат програмите.
Като вляза в сетингс на при мелодиите на телефона си звънят нормално но го няма кога ме търсят. Телефона само вибрира.
Това е при абсолютно всичко, skype, whatsapp, viber ... телефонни обаждания, всичко.
Някакви идеи да се оправи това без рестор?
iPhone SE, iOS 9.3.1
Поздрави!
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
veskop

Re: Проблем със звука при звънене и съобщения.

Мнение от veskop »

Суичъра от лявата страна на телефона "червен" ли е?Ако е,цъкни го на другата страна.
Soze

Мнение от Soze »

Благодаря за отговора ама аз все пак не съм нов потребител с iPhone за да не знам за какво са му дори и малко сложените копчетата.
Вероятно може и да е хардуерен проблема и да е от това копче ама малко ме съмнява!
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
veskop

Мнение от veskop »

Не съм и твърдял обратното,просто може случайно да си го цъкнал ;) При мен се получава винаги,когато свалям кейс за чистене на телефона.....
georgi4

Мнение от georgi4 »

Soze написа:"Колеги" изчезна ми звука за звънене при обажданията, съобщения и нотификации при чат програмите.
Като вляза в сетингс на при мелодиите на телефона си звънят нормално но го няма кога ме търсят. Телефона само вибрира.
Това е при абсолютно всичко, skype, whatsapp, viber ... телефонни обаждания, всичко.
Някакви идеи да се оправи това без рестор?
iPhone SE, iOS 9.3.1
Поздрави!
На този етап само рестор. После сервиз.
IPhone 7
jivodara_tomova86

Мнение от jivodara_tomova86 »

Здравейте!
Открих този форум и се регистрирах защото имам едно питане и се надявам да намеря отговор. От скоро съм със 7-ца. На няколко пъти ми се случва да губи звуци, все едно е на "тих режим", а всъщност не е. Оправя се след рестарт, но е кофти. Оказа се че и с на един приятел телефона се случва същото. Според вас какъв е проблема? Имате ли и вие подобни оплаквания и как сте постъпили за да го решите?
artistotel

Мнение от artistotel »

И аз имам същия проблем, с 2ри поред Iphone. Стане ли така, май си заминава.
storm1431

Мнение от storm1431 »

Привет, и аз имам такъв проблем, по странното е, че това е вторият апарат, на който ми се случва, което много ме притеснява. Апаратът е нов, купен е на 8 март тази година, а днес му изчезна звука на алармата, която звъня вчера без какъвто и да е проблем, и при звъненето. Просто няма никакъв звук, само вибрация. Възможно ли е това.
Публикувай отговор