Не мога да реша , и искам съвет

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Golqmfen

Не мога да реша , и искам съвет

Мнение от Golqmfen »

Здравейте на всички , Желая да си закупя Айфон , но се чудя кой да избера Iphone 6s 128 GB или Iphone 7 128 GB , Много приятел име посъветваха и едни казват "земи си новия 7 ", "щом е 7 начи е по-добър" , други казват ,че 6S е по-добър ,защото 7цата слушалките били тъпи щял съм да ги загубя и операционата система е била гадна . Така ,че приятели искам да ме посъветвате по най-добрия начин . Ще ви помоля за по-дълги разяснения за ъпдейтите,дали се бъгват телефоните след 4-5 месеца или година-две, дали наистина слушалките мога да ги загубя, дали системите се прецакват . Обяснете ми като на един "глупак" или просто "новобранец" в средата на Apple :)) .
Rozoveca

Re: Не мога да реша , и искам съвет

Мнение от Rozoveca »

Баш слушалките дето са за седмица само те струват към 300 лева, но по принцип ти дават от стария модел с един преходник като за зарядно и са си обикновенните слушалки от по-старите версии на айфон, но ако ще се правиш на гъзар - AirPods
По принцип според мен щом имаш парите си вземи 7, водо и ударостойчив, характеристиките са по-добри все пак 2016 телефон, пък и 32 ГБ-та версия не е толкова скъпа за последен модел телефон..
Аватар
Ross

Мнение от Ross »

Операционните системи са еднакви (могат да се обновяват до най новата) на всички модели от 5 нагоре и не се бъгват, все пак не е андроид... Слушалките са си слушалки, оригинални нови ги има по 20-30лв. в olx. не е нужно да са с lightning port, може и от предишните с класически 3.5мм жак и преходник. Аз си взех iPhone 7, но мисля че не си заслужава с нищо повече от 6 или 6S, даже за мен е с по-ниско качество и много по-лош звук (музика) от 6 а дизайна е еднакъв. Това за водоустойчивостта, за мен е някаква пълна глупост, никога инцидентно не съм си мокрил телефона или умишлено. Истината е че за момента Apple нямат какво ново да предложат и се опитват да "догонват" андроид устройствата, които са водоустойчиви, зареждат се безжично, летят, имат 10 процесора, дисплей колкото таблет и тн.. глупости които на хората реално не им трябват, но рекламата ги налага да искат да ги имат. От сега съм сигурен че iPhone 8 ще е същия, само ще има 1-2 мегапиксела по-добра камера, по добър клас водоустойчивост, безжично зареждане и други подобни.
Apple iPhone 7 32Gb Black
Apple iPad Air 2 16Gb Wi-Fi+Cellular Space Gray
Apple MacBook Pro 13 Retina Display, Dual-Core i5 2.7GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel Iris 6100 (mod.2015)
Аватар
centur

Мнение от centur »

Винаги си купувай най-новия модел, ако разполагаш с парите. Няма как 6S да е по-добър от 7, колкото и да им се иска на някои.
А, такава глупост, че си щял да изгубиш слушалките не бях чувал. Те да не са игла. Има си преходник в комплекта, ако не те кефят тези, с които идва апарата.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Golqmfen

Мнение от Golqmfen »

Значи мога да ползвам слушалки и с кабел (USB port ) имат за слушалки ? И като цяло съм чул ,че операционата система била кофти
Аватар
Ross

Мнение от Ross »

Слушалки с usb кабел не могат да се включат. Като цяло не съм чул операционната система да е "кофти" напротив, не е.
Apple MacBook Pro 13 Retina Display, Dual-Core i5 2.7GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel Iris 6100 (mod.2015)
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

След iOS 8 си е бая кофти операционката, не се самозалъгвайте!
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Аватар
centur

Мнение от centur »

Golqmfen написа:...И като цяло съм чул ,че операционата система била кофти
Ама ти, заради гъзария ли го вземаш или ще го ползваш като смартфон по принцип?
Защото нещата, които можеш да направиш с Android при iPhone поне 80 - 90% от тях можеш да направиш с алтернативни приложения, ако под "кофти" разбираш това добре, но чак да не става за нищо и да е калпава по-добре си купи Android телефон.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
georgi4

Мнение от georgi4 »

gorgior написа:След iOS 8 си е бая кофти операционката, не се самозалъгвайте!
B-)
С какво по точно е станала по кофти?
IPhone 7
Аватар
Ross

Мнение от Ross »

georgi4 написа:
gorgior написа:След iOS 8 си е бая кофти операционката, не се самозалъгвайте!
B-)
С какво по точно е станала по кофти?
С нищо, даже според мен последните iOS са много по-добри, вървят малко бавно, но поносимо на iPhone 5, на 6 и 7 е супер, не съм имал никакви проблеми с iOS.
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

С какво е по-зле ли?! Ами отворете темите за iOS 9 и iOS 10. и прочетете за проблемите, които и до ден днешен не са оправени. Не съм във форума от вчера, потребител съм и в много чужди форуми, така че извинявайте, ама знам какво пиша.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Публикувай отговор