Качване на снимки в iCloud - какво точно да направя?
Качване на снимки в iCloud - какво точно да направя?
Здравейте, мисля, че от заглавието разбрахте какво ще Ви питам - не мога да разбера какво трябва да направя, за да ми се качат най-накрая снимките/клиповете в iCloud-a.. какво точно трябва да направя стъпка по стъпка, може ли да ми кажете?
Re: Качване на снимки в iCloud - какво точно да направя?
Settings > iCloud > Photos > слагаш отметка на Upload to My Photo Stream.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Apple AirPods v2
-
Но не забравяй,че ако не си платил допълнително пространство имаш само 5GB в iCloud.Което не е много за снимки и видео,поне за мен!
iPhone 6
MacBook Pro 13" Apple Magic Mouse Apple TV2 iPad Air
centur написа:Settings > iCloud > Photos > слагаш отметка на Upload to My Photo Stream.
И пак не иска да ги качва тъпите снимки.. колко време трябва да ми седи wi-fi-я включен, имам към 70 снимки...
ПС: Да попитам, относно това като ми изкара айфона като фотоапарат и мога да си копирам направо на компютъра снимките - с различно качество ли са отколкото ако се качат в айклауда? Смисъл ако ги копирам по този начин губи ли се от качеството на снимките/клиповете?
-
Първо кажи колко свободно място имаш в облака.
Второ 70 снимки (не си казал с какъв телефон си,но да приемем 6S.Една снимка от 2,5-2,7Mb. което е минимум 175Мb.)Зависи каква ти е скороста на качване (Upload)може и да ги качваш 40мин.
И трето,за мен най важно,защо са ви тези модерни телефони,като постоянно им спирате WI-FI,3G и незнам си какво ли още не? Еми вземете си по една нокия с камера и това е,като се преберете ще си свалите снимките на компа и сте супер.Какво е това ама да не ми харчи батерия спирам WI-FI,3G,Location,Bluetoot и тн.. Хора осъзнайте се,след като спрете тези функции вие вече нямате смартфон!
Аз никога не съм спирал никъква функция и телефона ме изкарва един ден,всяка вечер се зарежда,това е положението!
Второ 70 снимки (не си казал с какъв телефон си,но да приемем 6S.Една снимка от 2,5-2,7Mb. което е минимум 175Мb.)Зависи каква ти е скороста на качване (Upload)може и да ги качваш 40мин.
И трето,за мен най важно,защо са ви тези модерни телефони,като постоянно им спирате WI-FI,3G и незнам си какво ли още не? Еми вземете си по една нокия с камера и това е,като се преберете ще си свалите снимките на компа и сте супер.Какво е това ама да не ми харчи батерия спирам WI-FI,3G,Location,Bluetoot и тн.. Хора осъзнайте се,след като спрете тези функции вие вече нямате смартфон!
Аз никога не съм спирал никъква функция и телефона ме изкарва един ден,всяка вечер се зарежда,това е положението!
iPhone 6
Облака ми е празен, а моя въпрос беше друг - като ги прехвърля през другия начин , не през айклауда губи ли се качество, отговорете ми на този въпрос моля..
-
Не,не се губи.
iPhone 6
Хм, тогава не ми трябват разправиите с качването на снимките в клауда, мерси много колега, а може ли друго да питам - ако запиша нов контакт мога ли някак си да го запиша в картата или всичко остава в телефона?
Само в телефона можеш, а от SIM картата единствено да ги импортираш, ако имаш записани контакти там.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple AirPods v2
Ахам, ясно. Мерси отново, колеги.