Проблем с дисплея на айфон 6

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
Аватар
vtec-a95

Проблем с дисплея на айфон 6

Мнение от vtec-a95 »

Здравейте, имам следния проблем, наскоро си счупих дисплея на IPHONE 6 и си купих друг дисплей (оригинален), но след смяната дисплея само свети без картина, а като върна неговия си работи. С една дума телефона иска да работи единствено с неговия си дисплей, защото пробвах и с дисплей от друга 6-ца освен този, който съм купил.
KurtiMakarov

Re: Проблем с дисплея на айфон 6

Мнение от KurtiMakarov »

Няма такъв вариант да работи само с неговия си дисплей.По скоро дисплеите които слагаш не работят,или не ги закопчаваш добре.И задължително изключвай телефона преди маниполацията.
А от къде взе оригинал дисплей?Поне в БГ има само в Креатив Център,а не съм сигурен дали продават!
iPhone 6
MacBook Pro 13" Apple Magic MouseApple TV2 iPad Air
Аватар
vtec-a95

Re: Проблем с дисплея на айфон 6

Мнение от vtec-a95 »

KurtiMakarov написа:Няма такъв вариант да работи само с неговия си дисплей.По скоро дисплеите които слагаш не работят,или не ги закопчаваш добре.И задължително изключвай телефона преди маниполацията.
А от къде взе оригинал дисплей?Поне в БГ има само в Креатив Център,а не съм сигурен дали продават!
Купих заключен с icloud,дисплеите са повече от перфектни не правя айфон за първи път, но за първи път се случва това.
Знам, че няма логика, но е факт..
Публикувай отговор