Здравейте,
Това е един въпрос на който немога да си отговоря от известно време. Имал съм айфон 4,5,6 и сега 7. Четвърта и пета серия не си ги представях без джайлбрейк но след 6та серия доста промениха софтуера и според мен се обезсмисли сами джейл. Та някой който е по наясно би ли обяснил в момента какви са предимствата на джейла и има ли смисъл да се прави на телефон със софтуер 10.2.
jailbreak - има ли смисъл?
jailbreak - има ли смисъл?
iPhone 4 iOS 5.1.1 Заключен към М-Тел. SIM - М-Тел.
-
Re: jailbreak - има ли смисъл?
Аз също съм минал през всички модели.До iPhone 4 ползвах,но след това.......
А от доста време няма качестван джейл,не работят всички приложения,джейла е тетъред и още много причини да не го правиш.А основната причина за мен,да не правя джейл е рестора.Не съм правил рестор от iPhone 4,от премахването на последния джейл,а съм сменил доста апарати.
И аз съм много любопитен има ли смисъл от джейл,и ако има в какво се състои той?
И моля без стандартния отговор "iFile",повечето user-и дори не знаят основни функций на програмата,да не говорим за файловата система.
А от доста време няма качестван джейл,не работят всички приложения,джейла е тетъред и още много причини да не го правиш.А основната причина за мен,да не правя джейл е рестора.Не съм правил рестор от iPhone 4,от премахването на последния джейл,а съм сменил доста апарати.
И аз съм много любопитен има ли смисъл от джейл,и ако има в какво се състои той?
И моля без стандартния отговор "iFile",повечето user-и дори не знаят основни функций на програмата,да не говорим за файловата система.
iPhone 6
MacBook Pro 13" Apple Magic Mouse Apple TV2 iPad Air
MacBook Pro 13" Apple Magic Mouse Apple TV2 iPad Air
Самия въпрос: има ли смисъл аз да направя нещо? - е безсмислен. Всичко е въпрос на личен избор. Аз не виждам смисъл в брака, но много хора все още го правят. Джейлбрейка не е задължителен, а по-желание! А желанието си е ваше лично. 

iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Преди време съм jailbreak-вал 3GS - 4S, но не мои телефони, а на познати с такива, но винаги предпочитам untethered, защото ставаш независим от PC наоколо, ако ти падне батерията и нямаш зарядно в момента.
Вече за Cydia и кракните програми са си предимство, но аз си ги плащам тези програми, които ми трябват и ползвам така, че ми е все тая има ли jailbreak или не.
Вече за Cydia и кракните програми са си предимство, но аз си ги плащам тези програми, които ми трябват и ползвам така, че ми е все тая има ли jailbreak или не.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Хванах последния влак и свалих служебния 5S нa 10.2, обаче нищо за сега от този джейл не ми трябва, баси. Чакам Call Recorder. А иначе съм върл фен на джейла.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB