Здравейте,телефона ми е закупен от Технополис и гаранцията ми е една година. Четох някакви неща за AppleCare и т.н, но нищо не разбрах. Та въпроса ми е следния,вече съм с изтекла гаранция,дали ще има шанс за отремонтиране на батерията,защото имам същия проблем с рязко падане и изключване? Благодаря
Проверих и
https://www.apple.com/bg/support/iphone ... dshutdown/
и за това пиша,защото къде ли не четох и нещо не зацепвам!
......Въведеният от вас сериен номер не отговаря на изискванията за тази програма поради някоя от следните причини:
– Не е сериен номер от засегнатия обхват
ИЛИ
– Архивите ни показват, че батерията ви вече е подменена. Ако сте заплатили за сервизно обслужване за подмяна на батерията, се свържете с Apple, за да проверите дали отговаряте на изискванията за възстановяване на средства.......
от сайта на Apple
........Валидна дата на закупуване
Потвърдената дата на закупуване позволява на Apple бързо да открие вашия продукт и да ви предостави необходимата помощ.
Техническа поддръжка по телефона: изтекла
Отговаряте на условията за закупуване на техническа поддръжка по телефона от консултант на Apple.
Връзка с отдела за поддръжка на Apple
Покритие на ремонт и сервиз: Законът за защита на потребителите не е приложим (международна покупка)
Този продукт не отговаря на условията за права по силата на закона за защита на потребителите, тъй като продуктът е закупен в различна страна от тази, в която сте потърсили услуги за сервиз. Можете да разговаряте с консултант, за да обсъдите опциите. Ограничената гаранция на Apple и предимствата от плана за защита AppleCare или AppleCare+ се предоставят отделно от правата по силата на закона за защита на потребителите (вижте подробноститеОтваря се в нов прозорец).