Gevey - turbo SIM за iPhone
Re: Gevey - turbo SIM за iPhone
Здравейте имам айфон 5 работи с rsim 9 но по някога както говоря и ми прекъсва разговора като погледна пише no Servise и след малко дойде обхват на чипа ли се дължи трябва ли да го сменя?
x-sim кой покрива гаранцията?
Здравейте,от ден имам х-сим купена чисто нова и като си извадих сим картата нещо спря да работи,
опитах да я сложа безкрайно много пъти уви не се появява нито меню нито нищо пише но сим и до там,
кои покрива гаранцията на тея отпадаци в България х-сим ? И какво е решението да си купя още 1 х-сим която да умре пак за ден или часове,
х-сим нано 0.2мм
ултра версия 2
опитах да я сложа безкрайно много пъти уви не се появява нито меню нито нищо пише но сим и до там,
кои покрива гаранцията на тея отпадаци в България х-сим ? И какво е решението да си купя още 1 х-сим която да умре пак за ден или часове,
х-сим нано 0.2мм
ултра версия 2
Re: x-sim кой покрива гаранцията?
Най-вероятно сте смачкали чипа и от там е заминал. С тези чипове не е препоръчително да вадите и изкарвате картата.
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
-
Здравейте имам Iphone 5, но не знам с точност за кой оператор е заключен . Как да проверя ? До колкото разбрах с турбо-сим може да стане-imei 013627007523363
Към Telenor Швеция е заключен. С турбо сим ще стане ако сте абонат на Мтел или Вивател !
-
а има ли начин ако съм към теленор бг.
-
Абонат съм на Теленор бг,с каква турбо сим карта може да стане?
С нито един турбо сим
проблема не е в турбо сима а Теленорската сим карта ! Намирате една Голяма Глобулска карта 2in1(ще рече с два номера) и ползвате телефона без 4G мрежа ! Другия начин е Фабрично Отключване,но там е скъпичко над 140 лева е !

-
Мерси много,дефакто ако искам да го ползвам с турбо сим трябва да си сменя сим картата от наи големите на глобул и тогава ще стане.Другият начин е откл. което е без смислено.
-
IPhone 5s заключен към T-Mobile austria
Здравейте предлагат ми да закупя iPhone 5s телефон които няма айклауд но е заключен към. T-mobile и му е направен хард ресет....интересува ме дали може да работи с виваком ако му се сложи х сим, турбо сим и така нататък и може ли да заработи с тези сим. телефона е с Imei 351987066638977
Мнения за R SIM 11
Здравейте , колеги
Искам да Ви попитам , дали имате вече мнения за R SIM 11 и за отключването на новите 4G (вкл. vivacom , mtel i telenor 128kb сим карти) ?

Искам да Ви попитам , дали имате вече мнения за R SIM 11 и за отключването на новите 4G (вкл. vivacom , mtel i telenor 128kb сим карти) ?
-
Re: Мнения за R SIM 11
И аз се интересувам в момента имам 4G (с R-SIM10+) и мога да се обаждам ,но когато ми звънят е 50 на 50.
Мернах такава в OLX, даже с линк към тематаgogi71 написа:Трябва да е смениш с 2in1 :

Здравейте, искам да благодаря специално на колегата "kawabiker" за помощта. Имах проблем със заключен айфон 5 към щатски т-мобайл. Обадих му се за съдействие и той ми обясни каква е ситуацията, и че не е трябвало да си сменям старата голяма глобулска карта с нова нано. В резултат, купих си една стара глобулска 2в1 карта и сега "петичката" хвърчи с р сим 8+.
Понеже съм със стара версия на софтуера 6.1.4, а се чудих дали да не ъпгрейдна версията, някой има ли представа дали е добра идея това и дали р сима ще спре да работи с новата версия на операционната система/ако въобще ми позволи да инсталирам новата версия де:)/?

Понеже съм със стара версия на софтуера 6.1.4, а се чудих дали да не ъпгрейдна версията, някой има ли представа дали е добра идея това и дали р сима ще спре да работи с новата версия на операционната система/ако въобще ми позволи да инсталирам новата версия де:)/?
Здравейте!
Доскоро ползвах iPhone5 с R-SIM 9+ , обаче го продадох и дадох пълен ресет на телефона. Сега новият собственик се опитва да го ползва с 4G карта на същият оператор и не успяхме да го подкараме. Избираме от менюто оператора към който е заключен, и въвеждаме кода, след рестарта отново не тръгва. Някой може ли да помогне?
Доскоро ползвах iPhone5 с R-SIM 9+ , обаче го продадох и дадох пълен ресет на телефона. Сега новият собственик се опитва да го ползва с 4G карта на същият оператор и не успяхме да го подкараме. Избираме от менюто оператора към който е заключен, и въвеждаме кода, след рестарта отново не тръгва. Някой може ли да помогне?
Тоест да си взема RSIM 10, така ли? Не мисля, че ВИВАКОМ продават все още такива карти.

Да, 4G nano от Виваком. Преди айфона вървеше без проблем със същия iOS, но по-стара СИМ.gogi71 написа:Не просто си сменете сим картата и Р-СИМ 20 да вземете,с 4G карта ли сте"NoService"
-
Здравейте.
Имам Iphone 5C който няма активиранеПробвах какви ли не имси-та и не не.Не знам дали е до р-сим или грешно имси но не се получава.При безплатен чек показва EE GB.
358000050893914 (опитвал съм с р-сим 10+) рязана карта , 3в1 ..не се получава с нито една.
Благодаря предварително!
Имам Iphone 5C който няма активиранеПробвах какви ли не имси-та и не не.Не знам дали е до р-сим или грешно имси но не се получава.При безплатен чек показва EE GB.
358000050893914 (опитвал съм с р-сим 10+) рязана карта , 3в1 ..не се получава с нито една.
Благодаря предварително!
Заключен 5s ios 10.2 към Docomo Japan - Помощ!
Привет!
Значи имам заключена 5-чка с инцидентно ъпдейтнат Ios до 10.2.
С R-sim 10+ го отключва но ми изписва No service (r-sima обаче е до ios 9).
С сравнително нова 4g карта съм от Telenor.
Вече не знам какво да го правя... дайте съвет,помощ. Да взимам ли рсим 11 за иос10 да го продавам ли да го удрям ли от земята
(м/у в един момент се включи и r-sima проработи появи се теленор и етс,но се губеше мрежата,а след като го рестартирах изчезна напълно)
Значи имам заключена 5-чка с инцидентно ъпдейтнат Ios до 10.2.
С R-sim 10+ го отключва но ми изписва No service (r-sima обаче е до ios 9).
С сравнително нова 4g карта съм от Telenor.
Вече не знам какво да го правя... дайте съвет,помощ. Да взимам ли рсим 11 за иос10 да го продавам ли да го удрям ли от земята

(м/у в един момент се включи и r-sima проработи появи се теленор и етс,но се губеше мрежата,а след като го рестартирах изчезна напълно)
Значи има цяла тема
където ясно и точно е написано че Турбо СИМ НЕ РАБОТИ с 4G карти !

Прав си,но има тонове видеоклипове как R-sim работи с 4g карти... и от тук идва въпроса...
Re: Заключен 5s ios 10.2 към Docomo Japan - Помощ!
Удари го и качи снимка, че ми стана интересноpffpro написа: да го удрям ли от земята![]()