Здравейте!Имам проблем с телефон Айфон 5-няма гаранция.
Изтървах го и му счупих стъклото на дисплея,след което в сервиз ми смениха ЛСД екрана и на следващият ден започна дисплея да става на черти,но не постоянно и когато направя скрийншот не се виждат на снимката.Занесох го отново в сервиза,но тогава не показваше чертите и ми казаха,че може да е от протектора или прекалено зареждане ,но не е от това сигурна съм.
Може ли някой да ми каже какъв може да бъде проблема?
Ако някой ми обясни как ще кача и снимка направена от друг телефон на дисплея на Айфона,но не виждам прикачване..
Проблем с дисплея на Iphone 5
Re: Проблем с дисплея на Iphone 5
Турили са ти Китаецmorskoko написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

InsanelyMac Legend
GA-EP45-UD3LR-Mоdded XEON LGA 771 to 755
Radeon R9 280X Tri-X Toxic
OS X 10.10.5 OS X 10.12
iPhone 5 IOS 8.4 JB
iPhone 5 IOS 10.1.1(14B100)
http://www.insanelymac.com
GA-EP45-UD3LR-Mоdded XEON LGA 771 to 755
Radeon R9 280X Tri-X Toxic
OS X 10.10.5 OS X 10.12
iPhone 5 IOS 8.4 JB
iPhone 5 IOS 10.1.1(14B100)
http://www.insanelymac.com
-
Или са пречупени лентовите кабели на дисплея които се включват към дънната платка, или металната пластина която притиска конекторите им към дънната платка не е стегната добре.
Iphone 11 Pro Max 512 Gb Space Grey>iPhone 11black 256 gb>Iphone 8 plus
Значи е поправимо? 

В кой сервиз са извършили смяната ? Creative Center или на някой гаражен сте го дали ? Ако е второто , то дисплеят ви е 100% китайски и най-вероятно не са го направили като хората.
iPhone X Space Gray 64 GB
В град Варна , в един комплекс Билла - уж не супер гаражен сервиз за телефони.Чудя се понеже този дисплей ,който ми сложиха има един месец гаранция дали да не отида пак при тях или да не се занимавам повече с хора,които не разбират.
-
"Creative Center" Варна, това ти е решението.
На мен ми връщаха от сервиз 5s в същото положение ,отворих го ,стегнах пластината и тръгна.manutd7601 написа:Или са пречупени лентовите кабели на дисплея които се включват към дънната платка, или металната пластина която притиска конекторите им към дънната платка не е стегната добре.