ПРОБЛЕМ СЪС ЗВУКА НА IPHONE 6 PLUS ПОМОЩ
ПРОБЛЕМ СЪС ЗВУКА НА IPHONE 6 PLUS ПОМОЩ
Проблемът е следния, няма звук като ми звънят и като влезна в опциите за мелодията и пробвам да намаля или увелича звука принципно се пуска мелодията да я преслушаш, но уви не дори и като тръгна да избирам друга мелодия има само вибрация няма мелодия..... звук на клавишите и при заключване има. Специално проблема е само като ми звъни някой, което след рестарт се оправя аз мислех, че е от версията на ios 10.1 но уви не е защото сега съм със 10.2 и проблемът пак се прояви. Говорих със приятел в сервиз каза ми че няма идея. Ще съм благодарен ако ми съдеиства да разреша този проблем.
Re: ПРОБЛЕМ СЪС ЗВУКА НА IPHONE 6 PLUS ПОМОЩ
Никой ли няма нещо като предположение ?
След restore през iTunes пак ли прави същото?
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Не знам, не съм си и правил регистрация във itunes още и backup не съм си правил, на няма и месец е телефона а пък и аз съм нов със ios, но това не мога да си го обяасня консултирах се и със хора отностно опциите, и ме убедиха че нвма такава опция, която след рестарт да се изключи. Дори и мелодиите като преслушвам от менюто няма звук а само вибрация
- Ivan_vylka
Да не би да превключваш без да искаш страничния бутон за изключване на звука? Или самия бутон да е нещо дефектен и да си се превключва сам?
iPhone 11
Имам същият проблем на Iphone 7, като и алармата не ми звъни и доста често се успивах за работа. Ако може помагайте, ако не да ходя да го връщам и да си го оправят този дефект ли е какво ли, нямам идея 

Няма как да е бутона при положение че след рестарт се оправя
Именно алармата и прочие....cenov написа:Имам същият проблем на Iphone 7, като и алармата не ми звъни и доста често се успивах за работа. Ако може помагайте, ако не да ходя да го връщам и да си го оправят този дефект ли е какво ли, нямам идея
Привет, явно се оказва, че доста хора имаме такъв проблем с апаратите си, което е странно. При мен това се случи на 13.12.2016 г. с Iphone 6s /нов/, който буквално ме подлуди, а сега и с Iphone 7.
-
И аз имам нов iphone SE и аз имам такъв проблем ресторе пробрах през итунес всичко и пак си е така и нямам идея как да се оправи някой не е ли ходил в сервиз забелязах че долу горе на 4 5 дена се бъгва по принцип не ми пречи на всеки 2 3 дена да го рестартирам и не се появява но е дразнещо из доста форуми търсих и гледам че доста хора го имам тоя проблем но никъде не видях решение за проблема
пускаш Siri и му казваш да ти пусне някоя песен и се оправя тоя проблем

iPad 9.7 32GB
iPhone SE 32GB
iPhone SE 32GB