Gevey - turbo SIM за iPhone
Re: Iphone 6s заклучен към О2 UK
Изклучих го от Айфона.
Е няма причина да дава NoService
след като няма Пас и Пин код!Сим картата е голяма срязана до нано сим ?

картата е на 3 части
кое трябва да избера?- 1-GSM Mode (2/3/4/G Card)////2-TMSI.2G3G4G/////3-CDMA 3G Card///4-CDMA 4G Card(iOS8)//5-iOS9.CDMA 4G Card
Проблем с СИМ картата
Искам да попитам защо телефона ми (iphone 6s) може да работи само с 64 ка СИМ карта а с другите не може.Ползвам ЕР-СИМ защото е заклучен към О2 UK.Пробвах с нормална 3в1 карта и не става,трябва да е цяла и аз да е одрежа на микро.
- Ivan_vylka
Re: Проблем с СИМ картата
Защото Rsim/Xsim не поддържат 128к сим карти. Също така не поддържат и 4G.
iPhone 11
Re: Проблем с СИМ картата
Значи няма решение така ли ?
- Ivan_vylka
Re: Gevey - turbo SIM за iPhone
Някой знае ли къде все още има от старите вивакомски карти или ако ина алтернативен чип на Rsim който работи с 4g?
СЪЩО
къде в софия ще ми е най евтино да ми отключат айфон 6 в момента е с ios 8.3 заключен e към T-Mobile USA
СЪЩО
къде в софия ще ми е най евтино да ми отключат айфон 6 в момента е с ios 8.3 заключен e към T-Mobile USA
-
Какво имаш в предвид с рязана карта?Ivan_vylka написа:Решението е рязана карта
- Ivan_vylka
Имам предвид, че Rsim и Xsim могат да работят само със стари мини-сим карти, срязани до микро или нано сим. А тези стари карти не поддържат 4G. Така че за 4G забрави ако ползваш телефона с Rsim/Xsim.
iPhone 11
A gevey или други чипове работят ли с 4g карти или яко някой знае В КОЙ ВИВАКОМ НЯКЪДЕ ИЗ СТРАНАТА ИМА ОСТАНАЛИ ОТ СТАРИТЕ 3G КАРТИ
Е какъв е проблема ? Трябва да вземеш Една голяма карта и да е срежеш до нано сим 

Някой въобще ще ми отговори ли
Отговори ти се на въпроса
ако продължаваш да спрягаш глагола мотам се и голяма сим карта да намериш 

Имам голяма карта но златистото отзад е прекалено голямо за да се среже до нано. Макс микро.. и трябва да обикалям вивакомите като луд
Странен проблем с iPhone 6 и R-SIM.
Купих телефон, който е заключен към UK EE T-Mobile / Orange. Отключих го със R-SIM но забелязах странен проблем.
Когато звънна на някого единствено чува пръщене (от моя страна), а аз си го чувал перфектно. Реших, че е от микрофона но със Siri работи, пробвах и микрофона на гугъл търсачката - работи, също и опцията на вградената клавиатура със микрофон - работи.
Смених 3 R-SIM и проблема не се оправя. Връщах многократно фабрични, е нищо и нищо. Четох в нета да го отворя и да му откача лентовият кабел и пак да го закача но май беше за 4 или 4S, а и нямам никакви познания в отварянето на телефони нито пък нужните инструменти да го направя... Някой с моя проблем? Или предположения от какво може да е? :\
Когато звънна на някого единствено чува пръщене (от моя страна), а аз си го чувал перфектно. Реших, че е от микрофона но със Siri работи, пробвах и микрофона на гугъл търсачката - работи, също и опцията на вградената клавиатура със микрофон - работи.
Смених 3 R-SIM и проблема не се оправя. Връщах многократно фабрични, е нищо и нищо. Четох в нета да го отворя и да му откача лентовият кабел и пак да го закача но май беше за 4 или 4S, а и нямам никакви познания в отварянето на телефони нито пък нужните инструменти да го направя... Някой с моя проблем? Или предположения от какво може да е? :\
Някой може ли да ми каже сайт в който да си проверявам към кой оператор е заключен телефона ?
Irose iphone 5
Здравейте имам айфон 5 с иОС 6.1.4 работи с чип защото е заключен към т-мобиле и имаше в него една програма irose чрез която работеше чипа но ми се наложи да тестена айфона и сега чипа не иска да работи какво да направя.Благодаря
Да си смениш сим картата или да го отключиш Фабрично !
-
Здравейте! Днес купих един iphone 5s /iOS 9.3.5/, но май се прецаках. В последствие разбрах, че е в черния списък. Беше ми казано, че работел преди време с R-Sim 10+
Та въпроса ми е ще мога ли да подкарам обаждания посредством R-SIM 10+ или X-SIM имайки предвид, че телефона е blacklisted към AT&T (lost or stolen)?
Icloud акаунта е мой, разполагам и с AT&T карта, която ми беше дадена с телефона.
Та въпроса ми е ще мога ли да подкарам обаждания посредством R-SIM 10+ или X-SIM имайки предвид, че телефона е blacklisted към AT&T (lost or stolen)?
Icloud акаунта е мой, разполагам и с AT&T карта, която ми беше дадена с телефона.

-
Има ли как да бъде премахнат от blacklist-а ?
Това че iPhone 5S е в blacklist,неозначава че затова не работи с турбо сим! Просто самите турбини не работят с iPhone 5S/5C! Единствения начин да ползваш iPhone 5S е премиум сървис на АТТ, но е над 200 лева !