Проблем със звънене

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
embaro81

Проблем със звънене

Мнение от embaro81 »

Значи имам следния проблем.Преди седмица си взех Iphone 6 plus от Теленор,но имам и Мтелска карта която сложих в стария си 4с и проблема е когато някой ми звъни на 6+ (Теленор) ми звъни и 4с Мтел.
Iphone 4s 16gb white
Iphone 6 plus 16gb gold
victor11

Re: Проблем съд звънене

Мнение от victor11 »

Проблемът ти е, че си направил грешката да сложиш бекъпа от стария телефон на новия и сега двата ползват едни и същи настройки, пуш нотификации и т.н. Ресторваш и задаваш като нов единия от двата (за предпочитане новия).
embaro81

Re: Проблем със звънене

Мнение от embaro81 »

Много ти благодаря за бързия отговор.
Iphone 4s 16gb white
Iphone 6 plus 16gb gold
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Безсмислено е да ресторва. Само да махне акаунтите от ФТ и аймесидж, и да реактивира услугата с новия сим ;)
"Мисля-значи съществувам"
victor11

Мнение от victor11 »

То може и така, но ще трябва да оправя ръчно и известяванията за приложения като Скайп, Фейсбук и др.
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Мхм. Сет ез ню понякога е по - голям трън в г*за.
"Мисля-значи съществувам"
GMC44

Мнение от GMC44 »

Здравейте, имам следния проблем: при входящо повикване слайдърът за приемане на разговори понякога не хваща и съм принуден да затворя и аз да върна обаждането. Четох тук във форума за подобни проблеми, но на телефони джелбрейк. Ядовете ми се появиха малко след като ъпдейтнах до 7.1.2, после на 8.1 също продължиха, направих рестор без да връщам бакъпа, въвеждайки всички настройки като на нов телефон, но днес след 4 дни отново ми отказа слайдъра.
Телефонът ми е 5S закупен от Виваком.
raduloff

Мнение от raduloff »

В четвъртък в рамките на един час ,не можах да отговоря на три обаждания.От тогава не ми е правил проблеми.Не знам на какво се дължи! B-)
iPhone 5
Lucius

Мнение от Lucius »

Iphone 6 и аз имам същият проблем-неможах да отговоря на входящо повикване просто слаидера не реагира.
Iphone X 64GB
iphone 5 16 GB
Ipod nano 7
kawabiker

Мнение от kawabiker »

Сигурен съм че е писано по тази тема още от 3.х някъде :)
Вариант 1 не натискайте хоум бутона след края на предишния разговор
Вариант 2 като запече , натиснете power бутона един път за да спрете звука и след това вдигнете спокойно ;)

Не са Ви повредени телефоните спокойно ...
georgi_filipof

Мнение от georgi_filipof »

Здравейте на всички !
Имам следният проблем с моят iphone 5. Телефонът ми е направен да звъни и да вибрира, но от около 3 месеца забелязвам следният проблем. От време на време спира да звъни и само вибрира и това продължава докато не го рестартирам или не го изключа и пак го включа. След това всичко е наред и си звъни и вибрира до следващият път когато пак спре, примерно след 2 седмици !
Някакви идеи ???
Публикувай отговор