Iphone 7 plus от Мтел
-
Re: Iphone 7 plus от Мтел
днес ги доставиха в хасково свърши голямото чакане
-
Може ли да кажеш къде и какво точно са доставили?daninaydenov написа:днес ги доставиха в хасково свърши голямото чакане
-
iphone 7 plus 32 и 128 гб черни
-
Супер, дано скоро ги пуснат и в София.
В Хасково проверявам от 10 дена насам и нямат налични нито 7 или 7плус. Днес ги питах и ми казаха, че свенодни никога не са имали а само предварително поръчани.
-
След като се разбра, че в МТЕЛ Хасково няма и не е имало iPhone 7 Plus някой все пак има ли инфо кога реално се очаква доставката им?
Ако си поръчал от електронния магазин ще го получиш навреме. Ако чакаш така на устна договорка, ще почакаш. Иначе имат налични доста, просто доставят на хора поръчали през е-магазина, после на корпоративни клиенти и т.н.
Далеч преди е-магазина са корпоративните клиентиrhino92 написа:Ако си поръчал от електронния магазин ще го получиш навреме. Ако чакаш така на устна договорка, ще почакаш. Иначе имат налични доста, просто доставят на хора поръчали през е-магазина, после на корпоративни клиенти и т.н.

iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
Аз съм поръчал през 2 фирми, като едната е корпоративен клиент с 300+ карти и ми казват, че имало ред и т.н. А пък другата не е такъв голям клиент и директно ми казаха, че имало частни клиенти, които са поръчали през е-магазина и аз не съм им бил приоритетен.
Казват ти, че не си им приоритет? някак си не мога да го повярвам....rhino92 написа:Аз съм поръчал през 2 фирми, като едната е корпоративен клиент с 300+ карти и ми казват, че имало ред и т.н. А пък другата не е такъв голям клиент и директно ми казаха, че имало частни клиенти, които са поръчали през е-магазина и аз не съм им бил приоритетен.
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
1:1 това ми казаха. Жалко, че не знаех, че така ще се развие разговора, та да го запиша.