Apple Iphone 6s 32GB се изключва сам

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Аватар
zevsu

Apple Iphone 6s 32GB се изключва сам

Мнение от zevsu »

Закупих 6s 32GB, и днес за пръв път го ползвам и остана 6% ток и се изключи като го пуснах пише да се свърже с зарядно, и като го свързах започна да зарежда от 6% нагоре... дали е дефектна батерията?
Гледаш го - КУЧЕ, мърляво, проскубано, а в очите - ЧОВЕК! Гледаш го - ЧОВЕК, наконтен, облечен, а в душата - ПОМИЯР !!!
veran7

Re: Apple Iphone 6s 32GB се изключва сам

Мнение от veran7 »

zevsu написа:Закупих 6s 32GB, и днес за пръв път го ползвам и остана 6% ток и се изключи като го пуснах пише да се свърже с зарядно, и като го свързах започна да зарежда от 6% нагоре... дали е дефектна батерията?
Да кажем, че е нормално да изключва между 5/6 процента зависи батерията колко издържа при джиткане и без да го пипаш?
Aко ти държи няма защо да я сменяваш за сега.
hawaya

Мнение от hawaya »

zevsu написа:Закупих 6s 32GB, и днес за пръв път го ползвам и остана 6% ток и се изключи като го пуснах пише да се свърже с зарядно, и като го свързах започна да зарежда от 6% нагоре... дали е дефектна батерията?
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 20b278dd5f

http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 20b278dd5f

Поздрави!
Аватар
zevsu

Мнение от zevsu »

Държи и то доста добре смисъл пада много бавно, това му е първото зареждане на телефона, сега ще го заредя на 100% и ще направя Ресет, да чакам ли 24ч зареждане или да го вадя като е на 100%

BBW- има ли значение дали правя ресет от телефона или през itunes?

Аз правя така
Erse Iphone ant settings ...?
Гледаш го - КУЧЕ, мърляво, проскубано, а в очите - ЧОВЕК! Гледаш го - ЧОВЕК, наконтен, облечен, а в душата - ПОМИЯР !!!
veran7

Мнение от veran7 »

zevsu написа:Държи и то доста добре смисъл пада много бавно, това му е първото зареждане на телефона, сега ще го заредя на 100% и ще направя Ресет, да чакам ли 24ч зареждане или да го вадя като е на 100%

BBW- има ли значение дали правя ресет от телефона или през itunes?

Аз правя така
Erse Iphone ant settings ...?
Няма никакво значение но по - добре е през телефона да си направиш ресета. Но направи бакуп ако имаш ценна информация/снимки на телефона иначе всичко се изтрива.
Settings > General > Reset > Erase All Content and Settings
Или Settings > General > Reset > Reset All Settings
За мен е безмислено да правиш ресет но все пак ресетни го както ти си решиш.
Аватар
zevsu

Мнение от zevsu »

Аз направих Erse all settings i set up new Phone, от 1 ч е на 100% как да е стопя бързо батерията да видя дали ще угасне пак?
veran7

Мнение от veran7 »

zevsu написа:Аз направих Erse all settings i set up new Phone, от 1 ч е на 100% как да е стопя бързо батерията да видя дали ще угасне пак?
Свали някаква игра от аппсторе и играй докато падне друг вариант не се сещам.
А пак не виждам какъв е проблема като изключва на 5/6%... Нормално си е.
Отчело ли е някаква информация в раздела на "батерия" ? Settings > Battery
Аватар
zevsu

Мнение от zevsu »

Здравейте отново, направих така. Заредих телефона на 100% след това го извадих от зарядното, да кажа че от 95% до 100 се зареди за 2 часа а преди тех много бързо не знам защо така, както и да е, това е изцяло първото му зареждане на телефона. След като го заредих до 100% направих Erse Iphone and settings ... Форматирах го. и сега го зацъках здраво игри,музика филми яркос на 100% и нямаше проблем 5,4,3% обаче от 5% до 3 падна много бързо сигурно защото го бях набичил здраво, изключих яркоста и интернета и вече 1ч е на 3% и сега чак го изхабих до 0% и огасна, и сега 2 рото зареждане ще го направя цяла нощ на изключен телефон.
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

veran7 написа: Няма никакво значение но по - добре е през телефона да си направиш ресета...
Забелязвам, че яко раздаваш съвети. Предлагам ти, ти самият да почетеш и то доста. И не пиши глупости в бъдеще.
"Мисля-значи съществувам"
Аватар
zevsu

Мнение от zevsu »

Здравейте отново, искам ви попитам друг въпрос, защо при 3G мрежа обхвата ми е на 100% и батерията държи малко повече време, а на LTE обхвата е лош 2черти и батерията според мен се източва по бързо...?
Аватар
@lex79

Мнение от @lex79 »

Сърди се на оператора си, нормално е при по-лош обхват да пада по-бързо батерията.
★ ММ & iOS ★
Amateur2014

Мнение от Amateur2014 »

При мен Петицата ми се изключваше сама известно време след като ъпдейтнах от 10.0.1 и нагоре. Особено, когато започвах да я зареждам през лаптопа - телефона забиваше и се изключваше. Направих Erase All Content and Settings през телефона и абсолютно никакви проблеми нямам вече от близо 10 дена някъде. Не съм връщал никакви бекъпи и пр. - зададох го като нов. Телефонът отново си се държи нормално, без никакви проблеми.

Не казвам, че ще ви помогне на 100%, особено щом сте с 6S, но при мен помогна това. Предполагам има някаква разлика дали ще му направиш рестор през iTunes или ще му изтриеш съдържнанието и настройките през телефона, но при мен помогна второто. Сега да видим как ще се държи про 10.1 :)
iPhone 7 Black 32GB; ФО; iOS 10.3.3
simba4

Мнение от simba4 »

Подобно и смен беше, но тела се изключваше на 15 20 процента! На една година бе занесох го в Криейтив не в Мтел, тестваха го 10 дена и ми го смениха с нов - 6s беше и казаха че е дефектирал!
iPhone 14 Pro 512gb Space Black Software 16.0.2 :)
Публикувай отговор