Iphone 7 plus от Мтел

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
martokb

Iphone 7 plus от Мтел

Мнение от martokb »

Здравейте,
Някой има ли информация, кога ще има налични телефони в Мтел?
daninaydenov

Re: Iphone 7 plus от Мтел - Кога????

Мнение от daninaydenov »

аз вече 5 пъти звънях на оператора и никой незнае направо са ужасни
martokb

Мнение от martokb »

Няма такива некомпетентни идиоти.
Чух отговори от средата на месеца, до нямаме никаква информация...
daninaydenov

Мнение от daninaydenov »

сега си видях пощата писали са че другата седмица ще има налични
martokb

Re: Iphone 7 plus от Мтел

Мнение от martokb »

После ако не те мързи постни мейла, да видя какво точно са написали тия тъпанари.
martokb

Мнение от martokb »

Пуснали ли са Iphone 7 128 и 256 GB, но плуса го няма никакъв...

http://www.mtel.bg/ustroystva/mc/device ... e-7-128-GB
spi7fire

Мнение от spi7fire »

Здравейте,
Включвам се и аз в темата, за съжаление обаче със същия проблем а не с добри новини...
Многократно съм им звънял, в чата, мейли им пиша, слагат един шаблон, че имат забавяне от производителя, че ще се постараят да направят всичко във възможно най-кратък срок и до там....
Утре ще стане точно месец от pre-order-а и абсоютно нищо.
Тези техни съпорти си работят по един и същи начин и няма абсолютно никакъв ефект, ако ти трябва някаква малко по подробна информация, ти затварят тикета с ","
За съжаление разликата в цената е много голяма, но по някой път се замислям да отида да го взема без договор и да приключвам с тази "сага", най-вече защото не знаеш още колко трябва да чакаш.
martokb

Мнение от martokb »

Има някакво развитие по въпроса с Iphone 7, защото преди малко пуснаха и 32 гб и в четирите цвята.
От няколко дни малко по малко качват бройки от Iphone 7, но за жалост нищо не се променя при Iphone 7 plus... o_O

http://www.mtel.bg/ustroystva/mc/device ... ne-7-32-GB
spi7fire

Мнение от spi7fire »

Със 7-цата не съм следил, но пък първоначално някой ми беше казал, че само с плюсовете е имало забавяне.
Дори засичам вече доста хора с тях, но с нашите ... нищо :-X
Също и силно се надявам, да набавят достатъчно бройки, поне за поръчалите да стигнат.
Остава ни само да следим, защото от тях, нищо не можем да очакваме :-/
martokb

Мнение от martokb »

spi7fire написа:Също и силно се надявам, да набавят достатъчно бройки, поне за поръчалите да стигнат.
Ми аз ги следя всичките и мога да ти кажа, че сутринта пуснаха Iphone 7 32 gb в 4-те цвята.
За един ден черния пренмина от (Наличен в mtel.bg през, Ограничена наличност до Няма наличност в електронния магазин.
Опасенията ти са напълно основотелни, относно наличноста която ще е на разположение..
martokb

Мнение от martokb »

Днес сагата продължи.
Обнадежден с идеята нова седмица нов късмет звъннах на *88 и се свързах с една много любезна дама.
Уточнихме какво искам (iphone 7 plus 32 или 128 gb черен мат ) и останах на линия да провери.
След 5 мин чакане тя ме увери, че имат съответния модел и може да го заявя в техен магазин и да преподпишем договора. След 5 мин звъня на сътрудник продажби пак на *88 и обяснявам пак същото какво искам и няма да познаете какъв отговор получих. Ние го имаме в онлайн магазина от там да го поръчам. Ок затварям влизам в онлайн магазина и какво да вида няма го наличен. Пак се набирам на *88 обяснявам какво се е случило пак изчакване 10 мин и ново 20. Колежката отсреща казва нямаме наличен този телефон. Съответно не издържах и я нахраних много стабилно. Явно разполагат с телефона но не е за всеки простосмъртен...
lvdworld

Мнение от lvdworld »

Сагата е доста продължителна за всички. Мен е хвана много яд, защото мой приятел е отишъл да си плати сметката края на септември попитал за 7+ JB 128GB, казали му, че няма наличен, но може да заяви и от миналата седмица е с него вече!! Полудях!!!! Днес в онлайн чата направих пореднага служителка знаеща да натиска 3 бутона в CRM-а само и да копира стандартни текстове дар мадан. И понеже хич не ми пука вече, пуснах жалба в КЗП за некоректна реклама и подвеждаща информация. И ще ги направя луди! Направих си пре ордера в първите минути и телефон още няма!!! мтел просто си правят каквото искат и се гаврят с клиентите си. За съжаление в нашата държава е така, в САЩ да си бяха осъдили вече. На всичкото отгоре имах работа днес в Мтел в Бг мол и какво да видя изложен джет блек 128Гб на стена, да си джиткат минувачите. Добре, че управителката ми е позната и ми обясни, че това са телефони, които се предоставят от производителя точно с тази цел и не се продават. Каза, че до 10-15 дни предполага, че вече ще има. Разбрах от други места, че в четвъртък на 20-ти ще има доставка за България, но дали ще стигнат до Мтел вече не знам.
Аватар
alexsoon

Мнение от alexsoon »

lvdworld написа:Сагата е доста продължителна за всички. Мен е хвана много яд, защото мой приятел е отишъл да си плати сметката края на септември попитал за 7+ JB 128GB, казали му, че няма наличен, но може да заяви и от миналата седмица е с него вече!! Полудях!!!! Днес в онлайн чата направих пореднага служителка знаеща да натиска 3 бутона в CRM-а само и да копира стандартни текстове дар мадан. И понеже хич не ми пука вече, пуснах жалба в КЗП за некоректна реклама и подвеждаща информация. И ще ги направя луди! Направих си пре ордера в първите минути и телефон още няма!!! мтел просто си правят каквото искат и се гаврят с клиентите си. За съжаление в нашата държава е така, в САЩ да си бяха осъдили вече. На всичкото отгоре имах работа днес в Мтел в Бг мол и какво да видя изложен джет блек 128Гб на стена, да си джиткат минувачите. Добре, че управителката ми е позната и ми обясни, че това са телефони, които се предоставят от производителя точно с тази цел и не се продават. Каза, че до 10-15 дни предполага, че вече ще има. Разбрах от други места, че в четвъртък на 20-ти ще има доставка за България, но дали ще стигнат до Мтел вече не знам.
Много сте интересни, да факт е, че се бавят много, но все пак знаете всяка година как стават нещата и пак се ядосвате за неща който не зависят от вас.
Имат бройки от 2 седмици със сигурност, но са за бизнес клиенти.
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
vazmutenuser

Мнение от vazmutenuser »

До колкото разбрах, то има апарати, но са за вътрешно ползване и бизнес клиенти. Не е ясно кога ще ги пуснат и за крайни клиенти.
Аватар
alexsoon

Мнение от alexsoon »

vazmutenuser написа:До колкото разбрах, то има апарати, но са за вътрешно ползване и бизнес клиенти. Не е ясно кога ще ги пуснат и за крайни клиенти.
Това казах и аз ;)
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
lvdworld

Мнение от lvdworld »

Излагация от мтел, Техномаркет и Технополис от днес са пуснали 7+ 128Гб джет блек в продажба и имат наличност
vazmutenuser

Мнение от vazmutenuser »

Имаше слух, че към 20-ти ноември ще има доставка. 20-ти мина и замина, а наличности за крайни клиенти нямаше дори и в Теленор. Някой има ли вътрешна информация кога реално ще е следващата доставка на iPhone 7 Plus ?
daninaydenov

Мнение от daninaydenov »

казаха ми да мина в четвъртак
martokb

Мнение от martokb »

http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/12 ... one-7-plus
телефона е неразопакован с гаранция от м-тел черен

Имат колкто искаш, но са само за частни клиенти и за бизнес тарифи.
Човека е казал искам 5 и са му дали, днес е чух с него, взел ги преди няколко дни...
vazmutenuser

Мнение от vazmutenuser »

Аз съм частен клиент, всеки ден ги питам и до сега не са казали, че го имат, така че това твърдение няма как да е вярно. Имам колега, чака го за бизнес тарифа и за него също няма. Отделно ЛИНК-а не работи - дава "Страницата не е намерена".
martokb

Мнение от martokb »

vazmutenuser написа:Аз съм частен клиент, всеки ден ги питам и до сега не са казали, че го имат, така че това твърдение няма как да е вярно. Имам колега, чака го за бизнес тарифа и за него също няма. Отделно ЛИНК-а не работи - дава "Страницата не е намерена".
Да защото го продаде и свали обявата..
Пълно е с мтелски телефони всякакъв цват и MB в интернет..

Изображение
martokb

Мнение от martokb »

Снощи към 11;30 с цялата си наглост пуснаха и реклма по телевизията на iphone 7 plus от Мтел....
Е няма такави ........................
А обявите в сайтовете за продажби продължават...

телефона е неразопакован с гаранция от м-тел черен

Публикувана
26.10.2016 17:44
Видяна24Коментар:
Продавам Iphone 7 Plus 32gb памет. Телефона е чисто нов, закупен от Мтел, 24 месеца гаранция. Не е кодиран.
vazmutenuser

Мнение от vazmutenuser »

martokb написа:Снощи към 11;30 с цялата си наглост пуснаха и реклма по телевизията на iphone 7 plus от Мтел....
Това по коя телевизия/радио е станало?
martokb

Мнение от martokb »

По Нова телевизия след Господари на ефира..
Това е въпроснтата реклама която дадоха...

https://www.youtube.com/watch?v=R27KHLQ0cIU
vazmutenuser

Мнение от vazmutenuser »

Рекламата е (по текст) само на iPhone 7. За плюс не става и дума, ВЪПРЕКИ че ясно се вижда, че в рекламата е сниман само iPhone 7 Plus.
Публикувай отговор