Здравейте, имам следния проблем:
В моят iPhone 5s, който е на един месец, закупен от БГ оператор установих, че има прах под стъклото на задната камера. Прашинките са бели полепнали по самото стъкло. Някой знае ли, в този случай, как процедират операторите, ако ще го разглобяват само заради тези прашинки не ми се иска, че после знам ли дали изобщо ще работи, както трябва?
Прах под стъклото на задната камера на iPhone 5s
-
Re: Прах под стъклото на задната камера на iPhone 5s
Не, не го разглобяват. Носят го при магьосник и той с магия изкарва прашинките от камерата! 

iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
-
Е, човек да не попита нещо, веднага изкривявате нещата ... Става въпрос, ако някой знае с такъв проблем заменят ли се или се почистват в сервиза? Не, че е големият проблем, но просто споделих във форума, ако някой знае да сподели и той. Дали си струва за такава дреболия да се разглобява? Ако ги заменят гаранционно, понеже е на месец това вече е друго нещо 

При почти всички 5s се наблюдават по някоя и друга прашинка. Ако не пречи на снимките какъв е проблема
IPhone 7
-
Благодаря много за отговора Ви. Да разбира се, че не ми е проблем, а и на снимките не пречи, просто исках да взема съвет, ако някой се е сблъсквал с такъв проблем да сподели. Най-важното е ние да сме живи и здрави! Още веднъж Ви благодаря