Проблем при бутона за вибрация/звук

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
fortedoll

Проблем при бутона за вибрация/звук

Мнение от fortedoll »

Снощи се появи странен проблем. Става дума за хардуерния бутон на iPhone 6 за вибрация/звук. Първоначално не можех да променя на вибрация, след прилагане на малко по-голяма сила успях да придърпам и странното е, че бутонът се премества отново в положения на звук от вибрация и не остава там. Телефонът е закупен от емаг с две години гаранция и остава още година и нещо. Тъй като предполагам този проблем влиза в гаранцията, въпросът ми е към кого да се обърна? Емаг си имат услуга за поправка на гаранционни продукти, където ги взимат безплатно, поправят и връщат. Ако го занеса на оторизиран сервиз според вас по-бързо ли ще стане?
dessyteneva

Re: Проблем при бутона за вибрация/звук

Мнение от dessyteneva »

Може да не е по-бързо, но със сигурност в Креатив ще е по-добре, поне според мен, нямам им доверие на румънците, а и ще донесат от девет кладенеца вода, да откажат гаранцията.
fortedoll

Мнение от fortedoll »

Проблемът е, че не можах да намеря документите от гаранцията и фактурата. Единствено имам касов бон. Изтеглих от емаг фактурата и гаранцита, но не знам дали ще я приемат от creative center.
dessyteneva

Мнение от dessyteneva »

Има телефон на сайта им, попитай ги (креатив), а на емаг май гаранцията винаги е електронна и се тегли от сайта, аз не съм взимала телефон, но за други неща, вкл. и лаптопа гаранциите са ми там в профила.
Публикувай отговор