iOS 10
- Ivan_vylka
Re: iOS 10
И при мен беше така с Viber. Оправя се с преинсталиране, като може да си направите бекъп на самото приложение в iCloud и после да си го върнете, за да не губите съобщенията. Бекъпа е като влезете във Viber, от там на Settings и най-отдолу Viber backup.
iPhone 11
- Ivan_vylka
Като го изтрих, рестартирах телефона и после го инсталирах наново. Мислех, че това няма значение, но явно има
iPhone 11
Впечатленияот IOS 10 на айфон 5
Споделете мнения и впечатления от iOS 10 , върху айфон 5 тъй като се чудя дали да го актуализирам. Не знам как ще върви върху стар модел , дали няма само да ми натоварва телефона и минусите да са повече.
-
Re: Впечатленияот IOS 10 на айфон 5
Инсталирах го преди 1 седмица и след един ден пак се върнах на 9.3.5
Лично при мен имаше лек лаг/забавяне - 5s 16 gb
Но главната причина беше липсата на slide to unlock. При ios 10 няма slide to unlock и трябва винаги да натискаш home butona...
Лично при мен имаше лек лаг/забавяне - 5s 16 gb
Но главната причина беше липсата на slide to unlock. При ios 10 няма slide to unlock и трябва винаги да натискаш home butona...
-
Точно върху 5 нямам наблюдения, но на 5с го сложих с рестор на чисто и лети телефончето.
Върви малко по бавно. Понякога зацепва на някои приложения на които не е правил проблеми. Също така понякога батерията седи 2 часа на 40 примерно и после изведнъж 17% и някви такива работи но поне за мен нямаше смисъл от този ъпдейт. И да отключването е доста тромаво защото няма тъч IDkingin99 написа:Споделете мнения и впечатления от iOS 10 , върху айфон 5 тъй като се чудя дали да го актуализирам. Не знам как ще върви върху стар модел , дали няма само да ми натоварва телефона и минусите да са повече.
КУПУВАМ IPOD TOUCHКУПУВАМ IPOD TOUCH
Направих бекъп в айтунс после ресторнах и проблема си остава някой със същите проблеми след ъпдейт?
6S factory unlocked
Ipad 4 wifi
Ipad 4 wifi
-
Не връщай бекъп, ресторни и го сетни като нов, знам че е малко играчка, но с бекъпа се връщат и натрупаните грешки и няма как да разбереш къде е причината за проблема.
Глупости, тъч ID-то си работи. Ако не искаш да натискаш бутона можеш да отидеш на:haho7o написа:И да отключването е доста тромаво защото няма тъч ID
Settings -> General -> Accessibility -> Home Button -> Rest Finger to Open.
Slide to unlock е функция, която покрай тъч ID става малко безсмислена и лично аз не я ползвам или е в толкова редки случаи, че общо-взето натискането на бутона е по-удобно.
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
@sdimov ма какво тъч ID работи на "петица" бре? Чети поне що се пита. 

iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Половината говорят за 5, другите за 5с.
Ама защо да четем по-нагоре, нали трябва да се правим на интересни.Лично при мен имаше лек лаг/забавяне - 5s 16 gb
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
- Angel-Petkov
Инсталирах я на iPad Air. Всичко е ок, само ме дразни, че го няма слайдването при отключване. Звука при заключване също е смотан. 

iPhone 7 Plus / iPhone 6 / iPhone 5C / iPhone 5 / iPhone 4
iPad Pro 12.9" / iPad Air / iPad 4
Macbook Air Late 2011
iPad Pro 12.9" / iPad Air / iPad 4
Macbook Air Late 2011
https://www.youtube.com/watch?v=Yra6YzqqUis
Имам един стар 5s, другата седмица ще взема да го пробвам това.
iPhone 6 64GB / iPad mini 2 32GB / iPad Air 2 128GB
MacBook Air
MacBook Air
Налична е вече версия 10.0.2 Който желае да ъпдейтва.
Според мен десятката е супер. Работи доста бързо, не тормози батерията няма дрейнване. Специално аз съм с 6S и тъч айдито е окей, но например майка ми е с 5С и тъй като няма отпечатък я оставихме на 9. Около мен има поне десетина дванадесет човека минали на ios10 и няма никой да се оплаква
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
-
IOS 10
Здравейте!
Току що си ъпдейтнах операционната система - ужасна е!
Въпросът ми е няма ли друг начин освен връщането към начални настройки да се върна към по-предишната версия? Или поне да си сменя звука на заключване - много ме дразни!
С 6s съм
Току що си ъпдейтнах операционната система - ужасна е!

Въпросът ми е няма ли друг начин освен връщането към начални настройки да се върна към по-предишната версия? Или поне да си сменя звука на заключване - много ме дразни!
С 6s съм

- Ivan_vylka
Re: IOS 10
Все още може да се върнеш към iOS 9.3.5, ако толкова те дразни побързай, докато Apple още я подписват, че спрат ли, няма връщане назад
И аз съм с 6s, но на мен пък iOS 10 много си ми харесва 

iPhone 11
-
Благодаря за бързия отговор!
Към фабрични настройки ли да го върна? Няма ли така да ми се изтрие всичко?
Към фабрични настройки ли да го върна? Няма ли така да ми се изтрие всичко?

- Ivan_vylka
Ами по-сложно е от връщане към фабрични настройки 
Тегли се IPSW файл с iOS 9.3.5 и през iTunes се ресторва. Губят се всички данни от телефона, без това не става. А не може и бекъп да си върнеш, понеже бекъп от по-нова операционна система не тръгва на по-стара. Единствено снимките от iCloud ще може да си върнеш.

Тегли се IPSW файл с iOS 9.3.5 и през iTunes се ресторва. Губят се всички данни от телефона, без това не става. А не може и бекъп да си върнеш, понеже бекъп от по-нова операционна система не тръгва на по-стара. Единствено снимките от iCloud ще може да си върнеш.
iPhone 11
-
5с само че след рестор на чисто си върви перфектно с десетката, изпробвано.
Проблемите ми се оправиха пуснаха ъпдейт на вайбър и месинджър
6S factory unlocked
Ipad 4 wifi
Ipad 4 wifi
-
Аз го пробвах на 5-ца, но не става. Остава си пак с двоен клик отключването. Някой ако е успял на 5 да върне slide-a, нека каже.
https://www.youtube.com/watch?v=Yra6YzqqUis
Ipod 4th Gen 8GB
Iphone 5, 16GB, Black & Slate
Iphone 5, 16GB, White & Silver
Iphone 7, 128GB, Rose Gold
Iphone 8, 64GB, Space Gray
Iphone 5, 16GB, Black & Slate
Iphone 5, 16GB, White & Silver
Iphone 7, 128GB, Rose Gold
Iphone 8, 64GB, Space Gray
С iPhone 6s съм. iOS-a е версия 10.0.2, като цяло съм доволен, но само на мен и едно приятелче ли ни се струва или батерията не държи въобще? Преди правех по 5 часа и половина дори 6 часа usage а сега едва до 4-4:30 го докарвам, като потреблението е абсолютно същото... Също, отварянето на камерата при заключен телефон, тоест swipe-a, само при мен ли се случва да чакам по5-6 секунди, за да тръгне пустата камера? Споделете някакви впечатления след 2-3 седмици ползване на ios-a. :/
iPhone 4S 16GB mtel..
Аз съм със 6 плюс и чакам под секунда да се отвори камерата. Проблеми с батерията нямам.
iPhone 6+