Проблем със зарядното

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
joytodorova

Проблем със зарядното

Мнение от joytodorova »

Здравейте!
Преди 3 дни намокрих телефона си (iPhone 6) и за съжаление беше стоял няколко часа мокър, докато забелязах. Веднага го изключих, подсуших, издухах го със сешоара и го сложих в купа с ориз. Така стоя 3 дни и когато го включих отново работеше без проблем. Но включвайки го в зарядното, не даде никакъв признак, че получава ток. Имам iPad и опитах да заредя него, за да проверя дали проблемът не е в зарядното. Обаче, когато опитах да заредя телефона със зарядното на iPad-а, то също не зареждаше. Сега отказва да зарежда и iPad-а. Взех трето зарядно, което пробвах първо на iPad-a.... работеше. Включих го на телефона и отново нямаше никакъв признак. После обаче спря да зарежда и таблета. Явно телефонът гори зарядните, което за мен няма логика. Реших да пиша във форума, защото сега са 4 почивни дни и нямам опция да дам телефона за поправка. Въпросът ми е имате ли представа какъв е проблемът?
Благодаря предварително за отговорите!!!
kawabiker

Re: Проблем със зарядното

Мнение от kawabiker »

Проблема е че е мокрен телефона , а оттам какво ли още не. Опита със зарядното го е довършил вероятно. Трябва да се разглоби, почисти и чак тогава да се тества какво работи и какво не . Това с ориза и сушенето не дава никакъв реален резултат на практика.
Публикувай отговор