Въпрос за Iphone 3gs

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
razbiracha

Въпрос за Iphone 3gs

Мнение от razbiracha »

Здрасти, преди години един приятел ми подари неговият стар Айфон 3gs. Използвах техният iCloud, колкото да мога да си свалям приложения. Ако изобщо icLoud е за това тъй като съм скаран с този тип телефони за това пиша тук. Та, почнах да си го ползвам снимах си и накрая спрях да го ползвам. Изтрих всички видеа и снимки от "Camera Roll", но някои от тях бяха твърде лични. Та въпроса ми е, след като съм използвал техният iCloud има ли как те случайно да видят снимките и клиповете по някакъв начин...?
Аватар
Ivan_vylka

Re: Въпрос за Iphone 3gs

Мнение от Ivan_vylka »

Да, ако ползват друг iPhone със същия iCloud акаунт, снимките излизат на всички устройства с един и същи акаунт. Или ако на компютъра си пак се ползва iCloud също снимките излизат и там.
iPhone 11
razbiracha

Мнение от razbiracha »

Ами ако клипчетата са единствено и само в "Camera Roll" без да бъдат споделяни другаде или то автоматично си се пращат и в iCloud?
Аватар
Ivan_vylka

Мнение от Ivan_vylka »

Може да се включва и изключва споделянето в iCloud. Опцията де намира в Settings>iCloud>Photos.
iPhone 11
razbiracha

Мнение от razbiracha »

Значи ако е изключено всичко си остава само и единствено в моят телефон? Благодаря за бързите отговори.
Публикувай отговор