Проблем с уведомленията/Viber,Facebook ! ПОМОЩ!!

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
gerichkaa92

Проблем с уведомленията/Viber,Facebook ! ПОМОЩ!!

Мнение от gerichkaa92 »

Здравейте,не знам дали е пускана такава тема,попрегледах ги,но не намирам извинете ме,ако има същата тема !
Имам Iphone 5s,от близо месец имам следния проблем,когато телефона е заключен,ако ми звънят на Viber или Messanger,не ми отчита на момента,че ми звъни,когато го отключа телефона чак тогава виждам,че имам пропуснати повиквания?! Същото е и със съобщенията от Viber и Messanger,получавам ги с много голямо закъснение! Моля помогнете ми е много е некомфортно...
П.С ...да добавя само,че не е от интернета,това се случва постоянно,когато съм с мобилни данни и на wifi ?!
...Благодаря,предварително дано някой ми помогне !
vladkosk

Re: Проблем с уведомленията/Viber,Facebook ! ПОМОЩ!!

Мнение от vladkosk »

И при мен е така...с iphone 6 съм...ако има решение на проблема...някой да сподели.
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Оправете си настройките в NC и друг път не променяйте неща, за които не сте сигурни какво означават.
"Мисля-значи съществувам"
gerichkaa92

Мнение от gerichkaa92 »

А бихте ли обяснили,как да ги оправим,защото аз не помня да съм влизала да променям нещо ?!
vladkosk

Мнение от vladkosk »

Не е от настройките при мен...възможно ли е, че все още съм на ios 8.4 с Jailbreak...и самите приложения да се шашкат...
Публикувай отговор