iPhone 6 ios 9.3.2 проблем с батерията..

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Sandio

iPhone 6 ios 9.3.2 проблем с батерията..

Мнение от Sandio »

Привет, на всички колеги от форума!
Имам iPhone 6 16 Gb с версия на ios 9.3.2
Телефона е подменен гаранционно от "Теленор" преди 4 месеца и има още една година гаранция!
Та проблемът е следният: Батерията ми пада доста бързо. За 10 минути във Facebook, батерията пада около 8-9%
реших, че проблема е в самата батерия и я проверих софтуерно. Резултатите бяха: 95% живот на батерията 1665/1751 mAh, 112 цикъла, което я прави почти чисто нова. Една приятелка има същият телефон и нейната е на 445 цикъла и и кара 3 пъти повече. Въпросът ми е, Теленор би ли ми го оправил/заменил, тъй като очевидно това не е проблем със самата батерия?

п.с Пробах с рестор на телефона и няма разлика

Дайте ми съвет, какво да правя

Благодаря предварително на всички ;)

Поздрави!
Аватар
alexsoon

Re: iPhone 6 ios 9.3.2 проблем с батерията..

Мнение от alexsoon »

Sandio написа:Привет, на всички колеги от форума!
Имам iPhone 6 16 Gb с версия на ios 9.3.2
Телефона е подменен гаранционно от "Теленор" преди 4 месеца и има още една година гаранция!
Та проблемът е следният: Батерията ми пада доста бързо. За 10 минути във Facebook, батерията пада около 8-9%
реших, че проблема е в самата батерия и я проверих софтуерно. Резултатите бяха: 95% живот на батерията 1665/1751 mAh, 112 цикъла, което я прави почти чисто нова. Една приятелка има същият телефон и нейната е на 445 цикъла и и кара 3 пъти повече. Въпросът ми е, Теленор би ли ми го оправил/заменил, тъй като очевидно това не е проблем със самата батерия?

п.с Пробах с рестор на телефона и няма разлика

Дайте ми съвет, какво да правя

Благодаря предварително на всички ;)

Поздрави!

На един приятел дори и след смяна на батерията пак му пада доста.
Може да им го оставиш, ще направят тестове на батерият и ще преценят дали да го заменят :)
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
Sandio

Re: iPhone 6 ios 9.3.2 проблем с батерията..

Мнение от Sandio »

Ок, благодаря за съвета и за отделеното внимание ;)
Публикувай отговор