Разлика в размера на снимка на контакти при позвъняване

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Аватар
iTouch

Разлика в размера на снимка на контакти при позвъняване

Мнение от iTouch »

Здравейте! Случвало ли ви се е контакти, на които сте сложили снимка, при едни да излиза нацял екран снимката, при други, само едно малко кръгче в горния десен ъгъл?
На това съм се чудел от много време, но сега реших да пиша една тема за себе си и за такива, който се чудят. Защо някой контакти са с малка кръгла снимка и как да ги оправим да са с нормална?
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
kerenski

Re: Разлика в размера на снимка на контакти при позвъняване

Мнение от kerenski »

Мисля че когато е малка е синхронизиран контакт с Facebook, а голяма е когато си я сложиш от галерията ,но не съм напълно сигурен. Може и да греша.
iPhone 4 16GB -> Black -> ФО -> OS Version:6.1 -> Model:MC603GB/A -> Firmware: 04.12.05
Used apple devices: iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6S :) and always JB..
Lafufy

Мнение от Lafufy »

"If the photo you set to the contact is on your phone it will show full view on the incoming call screen. If it's a photo no longer on your device but with your synced contacts on iCloud it will still only show the round thumbnail pic."

:)
iPhone 6 - iOS 8.4.1

iPhone 5 - iOS 7.1.2, JB
iPad 2 - iOS 7.0.1, JB
iPhone 4 - iOS 7.1.2, JB
iPhone 4S - iOS 6.1.2, JB
Аватар
iTouch

Мнение от iTouch »

Сега го пробвах това и не е така. Звъннах на контакт, на който съм сигурен че нямам снимката в паметта на телефона и е на цял екран...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
Аватар
iTouch

Мнение от iTouch »

Ясно! Излиза че след iOS7 са ги намалили и сега тези който са с малка картинка са такива, на който не е сменяна от iOS7 на сам с нова за да се оправи да е голяма
Аватар
@lex79

Мнение от @lex79 »

От телефона Edit на контакта, след това Edit на снимката, просто я отваряш без да правиш нищо друго. Save и след това ще бъде на пълен екран. Това при мен работи.
★ ММ & iOS ★
Публикувай отговор