Проблем iphone 5s
Проблем iphone 5s
Здравейте, проблемът ми е следният - купихме на племенницата телефонът от един китайски сайт. Малко глупаво, но късно видяхме, че апаратите им са използвани и реновирани, защото цените тук за втора употреба такива апарати са същите. Та пристигна телефона, плащахме отще такси, ддс-та и транзити и телефонът стана златен... На третият ден от време на време започна да показва един син екран на черни летни и се рестартираше. Това стана 4-5 пъти. Племенничката реши да го ъпдейтне до последната версия и тогава стана най-лошото... По време на ъпдейта се е появил този син екран на черни ленти и е прецакал всичко. Сега телефонът е в recovery mode... Връзваме го с компютър, започваме рестор, стига до 15-20% и пак този син екран на черни ленти... Няма и гаранция, звъняхме на apple creative centre... Някой има ли идея за какво иде реч ? Ще сме много благодарни!
Re: Проблем iphone 5s
Казаха ми да се свържа със продавача, а той е един.... пиша му нещо, отговаря ми след 3-4 часа...
Направо се жалвай да ти връщат парите. Има 2 варианта за проблемите му, но със софтуеър няма да се оправят.
Това се мъча в момента... жалко за митата и таксите дето плащах....