Телефонът набира сам

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Аватар
speeder

Телефонът набира сам

Мнение от speeder »

От известно време iPhone 6S iOS9 прави произволни набирания от номера в указателя, докато е в режим на покой. Подчертавам, че не става въпрос за така наречените "pocket dialing". Ако от отсрещната страна успеят да приемат разговора се чува само глухо бръмчене. Най-интересното е, че в списъка с последни обаждания тези изходящи повиквания не се регистрират. От оператора ми казаха в прав текст, че не могат да ми помогнат с нищо. Единствено мога да проверя в разпечатката дали тези изходящи се регистрират при оператора, но до излизането й има цял месец. :(

Отворен съм за всякакви съвети и предложения. В момента правя йпгрейд до последна версия на ос, макар че се съмнявам това да оправи проблема. Интересно ми е освен пълен ресет и смяна на СИМ, има ли нещо друго, което да пробвам преди да го нося в сервиза.
iPhone 8 64GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
haho7o

Re: Телефонът набира сам

Мнение от haho7o »

има приложения с които можеш да звъниш от друг номер т.е. звъниш от твоя но на другия човек му изписва какъвто номер си написал. :)) :))
КУПУВАМ IPOD TOUCHКУПУВАМ IPOD TOUCH
Blessed

Re: Телефонът набира сам

Мнение от Blessed »

haho7o написа:има приложения с които можеш да звъниш от друг номер т.е. звъниш от твоя но на другия човек му изписва какъвто номер си написал. :)) :))
Как се казва приложението? :)))
Публикувай отговор