Моля за помощ за iPhone6S.

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
lesley

Моля за помощ за iPhone6S.

Мнение от lesley »

Здравейте хора, от известно време мисля да сменя телефона си и да премина на iPhone. Четох много за моделите, между които избирах, и накрая се спрях на iPhone6S. Наистина много ми хареса този модел телефон, но имам няколко въпроса, защото чувам всякакви слухове. Ето ги и тях:
1.Колко време издържа батерията на iPhone6S?
2.Плащат ли се елементарни приложения от сорта на Messenger, Facebook, Instagram, SnapChat, Twitter и други подобни?
3.Как стои въпроса с тегленето на музика /тоест как се тегли музика и също: задължително ли се плаща/?
4.Всички игри ли се плащат?
5.От кой сайт да си го поръчам най-добре /ако все пак се реша на 100%/?
6.Аз съм на Telenor и, ако си ги взема автоматично ли ще ми пуснат 4G мрежата или трябва да отида в някой магазин и да ми го настроят /или както там става :)) /

Ами не се сещам за друго, така че ще се радвам, ако получа отговор на въпросите си. Благодаря предварително.
Аватар
donpeev

Re: Моля за помощ за iPhone6S.

Мнение от donpeev »

Има търсачка... Започни от там!
iPhone 6+
Lafufy

Мнение от Lafufy »

1 - 12/15 часа нормално ползване
2 - Не, всички изброени за безплатни
3 - можеш да качваш музика от компютъра на телефона / можеш да слушаш онлайн (spotify / soundclud, като за някои се плаща)
4 - не, но има и платени естествено, или free, но с опция за плащане, за да махнеш Реклами или да закупиш Ъпгреиди.
5 - не съм 100% компетентен, Технополис? / директно от apple магазин
6 - Да, автоматично - естествено при проблеми, можеш да идеш в техен офис. Имай напредвид, че 4G убива батерията по-бързо от 3G и трудно ще искараш 12-15 часа на 4G с нормално ползване.

/успех
iPhone 6 - iOS 8.4.1

iPhone 5 - iOS 7.1.2, JB
iPad 2 - iOS 7.0.1, JB
iPhone 4 - iOS 7.1.2, JB
iPhone 4S - iOS 6.1.2, JB
Getoviq

Мнение от Getoviq »

А кой е най-ефективният начин да се провери дали ифона е реплика или оригинал .Като влезем в аппсторе или да проверим серийния номер ?Всички реплики ли са с андроид ? Мерси предварително !
lesley

Мнение от lesley »

Благодаря за отговорите.
Аватар
angelovarna
Обратна връзка:

Мнение от angelovarna »

Отиди в Теленора, хората няма да ти дадат реплика определено.
Това е смартфон като всички други, приложенията ако са безплатни за 1 платформа са безплатни за всички.
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Публикувай отговор