5S - петно на дисплея

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Аватар
Хъшо

5S - петно на дисплея

Мнение от Хъшо »

Досега не го бях забелязал и не знам откога е, но днес отворих един документ и на белия фон забелязах малко жълто петно в левия край на дипслея. Телефонът го пазая достатъчно нямам спомен да е прегрявал или да съм го оставял на слънце, та ми е странно на какво може да се дължи.
Още не съм решил дали да го нося на сервиза а и едва ли ще ми уважат гаранцията, да не кажат, че е по моя вина. Петното не ми пречи, ако не гледам на бял фон, но знам че е там и това малко ме дразни. При някого получавало ли се е подобно нещо, без да има интервенция на телефона?
iPhone SE 64GB
Torev

Re: 5S - петно на дисплея

Мнение от Torev »

Ако е гаранционен, носете го по гаранция
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:

София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук

София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
haho7o

Мнение от haho7o »

Аз имам същия проблем и го карах на сервиз и ми казаха че ми се е наду;а батерията и е притискала дисплея. но няма никакви проблеми с дисплея просто е жълто иначе тъча си работи
КУПУВАМ IPOD TOUCHКУПУВАМ IPOD TOUCH
Аватар
donpeev

Мнение от donpeev »

И како от това? Защо не са го сменили? Просто са Ви "изкъпали"....
iPhone 6+
haho7o

Мнение от haho7o »

Моя не е гаранционен.
КУПУВАМ IPOD TOUCHКУПУВАМ IPOD TOUCH
Аватар
Хъшо

Мнение от Хъшо »

Една година след гаранционна подмяна на телефона, отново съм с жълто петно на дисплея... Много ме е яд, защото нямам никакви други проблеми с апарата, но това петно ми вади очите. Пак ще го давам в Теленор. Исках да си взема SE, но се чудя дали няма да се повтори историята
iPhone SE 64GB
Аватар
angelovarna
Обратна връзка:

Мнение от angelovarna »

Ще се повтори.
Така и на мен ми смениха 3 пъти 5S-а гаранционно и го разкарах. Взех си SE с надеждата, че ще е по-добре - пак пожълтя (нямаше и 4 месеца откакто го бях купил) - смениха ми го гаранционно и го продадох.
Сега карам с един Huawei P9lite, и чакам да излезе новият модел на есен. Чудя се дали с iPhone 7 положението е същото, понеже на жена ми 6тицата работи без проблеми.
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Публикувай отговор