iPhone 6s проблем със сериен номер

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
dnt

iPhone 6s проблем със сериен номер

Мнение от dnt »

Здравейте! Днес ми предложиха използван iPhone 6s в отлично работещо състояние. Момичето го е купило от някого за майка си, но тя не може да работис него. Когато вкарах серийния номер в сайта на apple, за да проверя данните, то apple го отчита като iPhone 6s. Когато, обаче, вляза в страницата на сайта за Проверка на покритието за сервиз и поддръжка и състоянието на гаранцията от Apple, получавам следната информация:
За съжаление този сериен номер е за подменен продукт. Проверете информацията и въведете серийния номер отново.
Какво значи това - ако е бил подменен за нов поради някакъв проблем, защо този е в нечии ръце?

П.П. Find My Phone е изключен и след като проверих в други сайтове серийния номер, телефонът си е оригинален, на 6 месеца, но това "подменен" ме притеснява. Някой да помогне, моля, защото имам среща с момичето утре да го погледна и евентуално закупя.
Аватар
Alxx
supporter

Re: iPhone 6s проблем със сериен номер

Мнение от Alxx »

Бройка, дадена като гаранционна замяна.
"Мисля-значи съществувам"
dnt

Мнение от dnt »

Alxx написа:Бройка, дадена като гаранционна замяна.
Значи няма за какво да се притеснявам, така ли? Имам предвид дали е краден и т.н.?
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

А, за кражба никой, освен полицията не може да ти каже.
"Мисля-значи съществувам"
Публикувай отговор