Изскачащи прозорци в Safari
Изскачащи прозорци в Safari
Здравейте, от няколко дена ми се появяват изскачащи прозорци тип- Здравейте, участвайте в нашето проучване, за да спечелитеIphone, честито , спечелихте iphone, натиснете ок и подобни, като не ми дава избор освен да дам ок и всъщност страницата в която съм искала да вляза реално не зарежда. На мен ми прилича на вирус, като тези на компютъра, но никъде в интернет не намерих информация- телефонът ми iphone 6s, 9.3.1 и никога не е бил джейлбрекван. Дано някой да има решение, защото в 98% от времето го използвам да чета неща в интернет 

Re: Изскачащи прозорци в Safari
Виж си DNS-a. Сложи го да е 8.8.4.4
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
И при мен го има проблема. Днс промяната не помага, нито деинсталиране и инсталиране на приложенията!
-
Влез в настройките на Сафари и изтрий кеша.
iPhone 6
MacBook Pro 13" Apple Magic Mouse Apple TV2 iPad Air
MacBook Pro 13" Apple Magic Mouse Apple TV2 iPad Air
И това не помага, изтрит е- отваря ги и на chrome, което е странно. Излизат често съобщения- поздравления потребителю на Мтел... През фейсбук аппа пък редиректва постоянно към Не отваряйте!!! onclickads.net/afu.php?zoneid=554363 и разни такива линкове. Слагах адблок, трих кеш, реинсталирах и все така.... 

Колеги и аз имах същия проблем, преди година, проблема не беше в телефона, а самият рутер беше лепнал някакъв вирус. След ресет на настройките на рутера всичко се оправи. Дано съм ви бил полезен.
iPhone 3GS 16GB White - Neverlock, iPhone 4S 32GB White - Neverlock и iPhone 5S 32GB Space Gray - Neverlock.
https://www.facebook.com/moskovhunt
https://www.facebook.com/moskovhunt