тотално блокиран...
тотално блокиран...
Здравейте приятели.Имам един досаден проблем...
След ъпдейт на телефона ми се вклющи Apple ID.Няма проблем си казвам и въвеждам паролата си,но...с този мейл не можело да се отключе телефона.Аз ползвам този акаунт от 3 години в апстора,но не помня като съм взел телефона в началото какъв мейл съм въвел.Говорих два пъти със съпорта и ми казват.че трябвало да се сетя иначе нямало да се отключи.Аз не разбирам първо защо не мога да го отключа с акоунта който ползвам на ТОЗИ телефон от години, и явно след като съм включил Find my phone,как така автоматично без да ми иска парола и тн(за стария ми акаунт)ей така си се логва и след ъпдейт си ми иска него.Как е възможно телефон за който съм платил пари и след това за отключване към вс оператрои,заради една забравена парола отпреси милион години,телефона да е за боклука!!?
Опитах с рестор(казвайки майната им на контакти и всичко)и след това ОТНОВО ми иска Apple ID с разбира се старият акаунт.
Има ли решение проблема
аз се вече не м,ога да се справя
О и п.с.
Разбира се не си пазя кутийката след толкова време и нещото с което се опитах да докажа.че телефона е мой,е инфото от моя си акаун(актуалния),че с него си ползвам телефона години и че не е обявен за изгубен.....резултата ви е ясен щом пиша тук ....
След ъпдейт на телефона ми се вклющи Apple ID.Няма проблем си казвам и въвеждам паролата си,но...с този мейл не можело да се отключе телефона.Аз ползвам този акаунт от 3 години в апстора,но не помня като съм взел телефона в началото какъв мейл съм въвел.Говорих два пъти със съпорта и ми казват.че трябвало да се сетя иначе нямало да се отключи.Аз не разбирам първо защо не мога да го отключа с акоунта който ползвам на ТОЗИ телефон от години, и явно след като съм включил Find my phone,как така автоматично без да ми иска парола и тн(за стария ми акаунт)ей така си се логва и след ъпдейт си ми иска него.Как е възможно телефон за който съм платил пари и след това за отключване към вс оператрои,заради една забравена парола отпреси милион години,телефона да е за боклука!!?
Опитах с рестор(казвайки майната им на контакти и всичко)и след това ОТНОВО ми иска Apple ID с разбира се старият акаунт.
Има ли решение проблема
аз се вече не м,ога да се справя
О и п.с.
Разбира се не си пазя кутийката след толкова време и нещото с което се опитах да докажа.че телефона е мой,е инфото от моя си акаун(актуалния),че с него си ползвам телефона години и че не е обявен за изгубен.....резултата ви е ясен щом пиша тук ....
Re: тотално блокиран...
отново говорих със съпорта и накратко-Има два вариянта.Единият със СТАРИЯТ акаънт да си вляза(не го зная въобще кой е и какво съм писал) и вторият със ресийвс......
Кофти
Кофти
Продължавам да си говоря сам 
Така,и 4и път говорих.НАпредък.Сега говорих с едно момиче(безкрайно мило),беше страхотна.Разбрах си имейла с който е заключен(на въпрос ще ми кажете ли с кой адрес е заключен,тя ми отоговори-нямам позволение да Ви кажа,-добре ТОЗИ ли е-ами....хм,няма да отрека,но няма и да потвърдя).Обаче нали за да е гадно,сега не знач паролата,а тя ме посъветва да пиша на провайдъра на abv.bg
Направих го,само,че някак си усещам,че ще ми откажат да ми кажат паролата или да ми пратят имейлите от Епъл

Така,и 4и път говорих.НАпредък.Сега говорих с едно момиче(безкрайно мило),беше страхотна.Разбрах си имейла с който е заключен(на въпрос ще ми кажете ли с кой адрес е заключен,тя ми отоговори-нямам позволение да Ви кажа,-добре ТОЗИ ли е-ами....хм,няма да отрека,но няма и да потвърдя).Обаче нали за да е гадно,сега не знач паролата,а тя ме посъветва да пиша на провайдъра на abv.bg
Направих го,само,че някак си усещам,че ще ми откажат да ми кажат паролата или да ми пратят имейлите от Епъл
А отговори на разни тайни въпроси не си ли писал. Обикновено това питат.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Питат дата на раждане , отговорите без значение въпросите и реда им, ако има 2 съвпадения ще ти свършат работа до 24 часа. Съпорта за БГ работи от понеделник до петък ог 8-17
, затова звънете на някой друг съпорт по мащабен 

ОТговарял съм глупости на тези въпроси.Направил съм тази поща ей така колкото да се логна и после съм забравил всичко.Сега се опитвам да си вляза в старата поща.Успях да намеря датата на раждане която съм писал но следващичт въпрос е колко по колко....
как подяволите се отговаря на ТОЗИ въпрос на абв.бг
как подяволите се отговаря на ТОЗИ въпрос на абв.бг
И дори да влезеш в старата си поща,няма как да прескочиш Find My iPhone.На теб ти трябва пощата с която е активиран ако от abv не са ги закрили и двете ! Така че пиши на Нет Инфо,как да въстановиш пощата с която е активиран Find My iPhone. Че това звънне до Apple не е безплатно !
Мале,мале
НЕ знаех,че не е безплатно
аз наговорих 3часа сигурно без резултат
Точно това направих,писах им за старата поща с която е активиран FMP
НЕ знаех,че не е безплатно
аз наговорих 3часа сигурно без резултат
Точно това направих,писах им за старата поща с която е активиран FMP
Ще трябва да отидеш на място в офиса им и срещу лична карта ще влезнеш в пощата си !
gogi сигурен ли се за това с личната карта?
-
Решихте ли проблема аз също имам такъв проблем