Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Здравейте, намислил съм да си взимам iPhone 6s втора ръка. Никога не съм имал iPhone и реших да пробвам нещо по-различно. Знам, че има много фейкове и четох доста и по тези снимки аз лично нищо фейк не намирам и затова се допитвам до вас, защото все пак никога не съм имал айфон и не мога да съм сигурен. Телефона е 6s Rose gold 64гб. Снимката с отворения App Store не мога да съм сигурен, че е на същия телефон (а знам, че репликат отваря google play). Като цяло телефона е изпратен днес (уж) и утре трябва да е при мен. Ако не виждате нищо съмнително от снимките то ако ми се отвори App Store достатъчен критерии ли е, че не е фейк? Имаше и снимка в обявата на iCloud, че не е заключен, но не знам "андроидската версия" дали го няма като опция (макар и реално неработеща). Всякакви съвети ще са ми добре дошли какво да гледам утре и как да го разпозная.
Само като му погледнеш матирания дисплей макар и скрит под протектор и няма нужда да гледаш повече.
Да не говориме че пише 4G , appstore е все едно аз съм го рисувал и още какво ли не ...