Iphone 5 "Verification Failed" Проблем. Помогнете !
Iphone 5 "Verification Failed" Проблем. Помогнете !
Здравейте, Iphona-ми изписа на обхвата searching... и Verification Failed - Error connecting to the Apple ID Server и немога да изляза от профила си в icloud успях единственно от App store да изляза. Свързах го с Itunes за да го ресторна и пак нестава иска ми да е изключен "Find my iphone" но немога защото когато напиша паролата да го изключа и пак ми изписва Verification Failed.. Опитах и с Reset all network settings там успя но няма ефект ... Моля ви дайте някакви други идей. Благодаря
Re: Iphone 5 "Verification Failed" Проблем. Помогнете !
Същото нещо се случи вчера.Явно пипат нещо по сървърите (предполагам че е заради предстоящият ъпдейт на iOS and OSX) и в крайна сметка му пуснах чист флаш и си мина активацията.
Извинявай ако въпроса ми е глупав но какво точно ще рече "чист флаш" ?Krastanov написа:Същото нещо се случи вчера.Явно пипат нещо по сървърите (предполагам че е заради предстоящият ъпдейт на iOS and OSX) и в крайна сметка му пуснах чист флаш и си мина активацията.
Рестор, а не ъпдейт.Може директно от рикавъри да го пуснете.
За да изключиш FMI трябва да си закачен към нет 
Като гледам че е изписал seaching я просто го синхронизирай с itunes и го рестартирай

Като гледам че е изписал seaching я просто го синхронизирай с itunes и го рестартирай
Да получи се с рестор и после бекъп но само за около 3 дни сега пак ми направи проблем и пак го рестор и дори и без бекъп и тръгва намира си оператора за кратко и пак Searching... и така ? Възможно ли е да е някакъв хардуерен проблем и какъв ще е той ? Благодаря ви.
Каква дата показва ?
Ами точен е часът и датата направено е на автоматично.
Сега опитах отново рестор за 3-ти път днес и сега ми изписва - The Iphone count not be restored. An unknown error occurred (48) .
Добре и това оправих успях да го ресторна отново, но този път и след рестора не отчита картата searching... И дотам. Предните пъти поне отрикаваше за няколко часа обхват и работише добре вече нацяло отказа.. Какво може да е и къде мога да го оправя ?
Според мен ти е заминал чипа на беизбенда. Занеси го в сервиз. С рестори няма да стане.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Попитах в един сервиз и ми казаха: заедно с него се сменя и нанда и процесора и нора....т.е. още 4 чипа. Това ако няма програматор. ако има се сменя само бейсбанда и се програмира наново цялата система....Та поради факта че са скъпи операции и скъпо обурудване, няма да намерите кой да го направи този телефон в България.
Дали е така ?

Близко е , но не е така . Програматора е истина, другото не е, но така или иначе трудно ще се оправи.