Как да стане публикувано през iOS ???
-
Re: Как да стане публикувано през iOS ???
При мен по същият начин.
Първоначално ми ги качваше през мобилният , следващата снимка чрез IOS ..... сега пак излизат от мобилният
Първоначално ми ги качваше през мобилният , следващата снимка чрез IOS ..... сега пак излизат от мобилният
При мен е същият проблем. Качва ми ги през мобилния и не изписва iOS, като не ми се отваря й прозорчето което си се отваря за шерване на снимката във фейсбук.
Извинявай колегата с 6s имаш ли проблеми със звука от спикърите. На вайбър при изпращане на съобщение припуква. Само при него иначе го усилвам докрай като слушам музика и няма проблем и много ме дразни това
6S factory unlocked
Ipad 4 wifi
Ipad 4 wifi
Ми да и при мен много странно се чува, но само на вайбъра и само като изпращаш
Явно е от приложението. Изтрих го. След това отидох на някоя снимка и и дадох качване. Иска ми да се логна от настройките и си се качи в папка iOS и си го изписа над снимката. Пак изтеглих приложението и започна отново да ги качва в качени от мобилния. С iOS 9.1 съм
-
Да и при мен е по псъщия начин, Като го изтрия приложението няма проблеми но като е инсталирано се качват където не трябва. с iOS9.1 Съм и аз.
И при мен от известно време ми ги качва в "Качени от мобилния", не от IOS, което много ме дразни...Някакво решение на проблема няма ли?Ще ме накарат да си продавам ябълката.Това беше една от причинте заради която я купих. 

Ооо аз телефона го изхвърлих вече, сага от макбука качвам една снимка и ако пише "качено през лаптопа" , а не "качено през Мак ОС" излита и той. За кашмер станахме, заеби!
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
- TheOriginal
Кво ви интересува дали ще пише от iOS или от луната?
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Nicko написа:И при мен от известно време ми ги качва в "Качени от мобилния", не от IOS, което много ме дразни...Някакво решение на проблема няма ли?Ще ме накарат да си продавам ябълката.Това беше една от причинте заради която я купих.

Eeeee недей бе моля те, ти си сериозен инвеститор в Епъл , цял 4S си купил от продавалник и сега да го продадеш , ще потъне фирмата. Ей сега ще направя една група във ФБ с петиция да се поправят , че иначе те изпускаме и глей как ще станат нещата , имай само малко търпение, дай им шанс на хората . Бъди човек а неNicko написа:И при мен от известно време ми ги качва в "Качени от мобилния", не от IOS, което много ме дразни...Някакво решение на проблема няма ли?Ще ме накарат да си продавам ябълката.Това беше една от причинте заради която я купих.

Аз също съм с iPhone 6sи имам проблем с качването на снимки в албум ios
Проблема е от ФБ приложението.Когато го де инсталирам започва да качва през iOS.
А кое му е проблемното всъщност на този "проблем" ?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iOS албум
Можете ли да ми кажете как се създава този албум във фейсбук когато постваш снимка/видео да изписа iOS и съответно да има такъв отделен албум.

Как да ми излиза публикувано през IOS във фейсбук, Iphone 6
Помогнете маняци, много ще съм благодарен, че съм нов в това 

-
Качване на снимки чрез ios.
От скоро имам айфон 4с и не знам как като си кача снимка във facebook да пиче чрез ios, а не чрез мобилния. Моля някой да ми обясни.
Пише го на всяка страница от темата. Има ли ви нещо бе, хора?
"Мисля-значи съществувам"