Дънна платка на Iphone 6

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Polihronova

Дънна платка на Iphone 6

Мнение от Polihronova »

Здравейте , купих си iPhone 6 с проблем .
За нещастие не успях и да се свържа с хората , които ми го продадоха ,за да мога да го върна . Лъжци ! :(
Проблема е следния ... https://www.youtube.com/watch?v=FQkHzmqA60E

Не съм ходила до сервиз , но един познат ми каза , че най вероятно е от дънната платка .
Също така до скоро не бях забелязала , но IMEI на капака и този,който е в телефона са различни . Това ме навежда на мисълта ,че нещо му е сменяно .
Някой попадал ли е на подобен проблем и има ли си на представа дали подлежи на ремонт ?
Също така дали мога да го продам ?
Ще се радвам на мнения .
Благодаря
Аватар
Alxx
supporter

Re: Дънна платка на Iphone 6

Мнение от Alxx »

Може от дисплей да е, може от платка...при всички положения е сбироток от няколко телефона и кой знае какво още ще излезе.
"Мисля-значи съществувам"
Krastanov

Мнение от Krastanov »

Обърнете се към сервиз.Не знам какви мнения очаквате но няма как да се помогне в този случай тъй като телефончето е със сериозен хардуерен проблем.Може с нов комплект да тръгне, но и там цената си е много сериозна, а може и от самата платка да е и ако е то точно за конкретният бих казал че не подлежи на надежден ремонт.

П.П.Не знам що за хора сте да купите скъп продукт от някой си без да се тества преди това.Също така не е ясно защо не може да си им върнете повреденият телефон?
Polihronova

Мнение от Polihronova »

Купих го от български сайт с преглед и тест ...
Като го тествах на място телефона си работеше перфектно и го взех . Започнах да работя с него ,сложих му по новия iOs и тогава започна да трепти . Не го прави постоянно,както този на клипчето , но все пак е дразнещо и често не може да се работи с него .
:(
А с хората , които ми го продадоха се опитах да се свържа по какъв ли не начин , но без успех . Набутвация .. Е аз съм си виновна ,ще си нося последствията . Поне дано за части да го вземат .
Благодаря за мненията . Ще се ходи на сервиз ! :)
Публикувай отговор