Преди няколко дена купихме Iphone 5c втора ръка подарък за моята съпруга по случай рождения и ден. Всичко уж си му беше наред, но в последствие забелязваме, че телефона издържа максимум може би 2 дена, но това му е много даже по-малко. Издържа около ден и нещо без много да се говори,бих казал, че е доста малко и около 10-15 минути използване на wifi. Днес докато е била на вън и е паднала батерията, прибра се и го включи. Появи се "ябълката" и след това се махна и така започна да си мига и така си продължи... През Itunes не го разпознава, пробвах да го ресторна като го вкарах в DFU режим, разпозна го Itunes и започна уж да тегли,изтегли се и накрая почна да изписва Extracting software... после стига до waiting for Iphone и почти веднага след това ми дава грешка 3014, след друга проба ми дава грешка 4005 с малко изчакване и ми я дава... И така направих за около 6 часа доста проби и ми дава или 3014 или 4005,разменят се при всеки опит. Направих доста опити понеже четох из нета доста неща като се опитвах да оправя тези грешки,но нищо в крайна сметка същото.. Четох и тук и пробвах при изключена защитна стена,същата работа. Обновявах Itunes до последната версия,рестартирвах лаптопа доста пъти от различни неща, които ползвах.. същото... Пропуснах да кажа, че го взехме с последната версия 9.2.1. Кабела, с който пробвах е оригинален,адаптера също. Пробвах и с друг кабел,пак не става. Ако нещо съм пропуснал, моля да ме извините ще го добавя ако трябва.