Бял екран на iPhone 6

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
veselingenov

Бял екран на iPhone 6

Мнение от veselingenov »

Здравейте приятели. Пиша ви с надеждата някой от вас да ми помогне да разреша проблема си. Преди два дена опуснах телефона си (iPhone 6) в сняг, след което веднага махнах кейса и го подсуших старателно. 2 дена работеше без проблем ,но сутринта когато се събудих видях ,че свети бял екран с логото на Apple и телефона беше направо горещ. Пробвах да го рестартирам с Home Button-а и Power button-а ,но пак излиза белият екран с ябълката. Така го мъчих няколко пъти и ми показа ,че нямам батерия. Когато го включих в зарядното светна белият екран с ябълката и започна да вибрира и издава звука за известие ,че се зарежда и така през 3 секунди вибрира и издава звука. Моля помогнете !! Сега съм го сложил в ориз с надеждата за някаква промяна. Ако някой от вас знае нещо повече ще му бъда много благодарен !!!! Поздрави ! :)
dessyteneva

Re: Бял екран на iPhone 6

Мнение от dessyteneva »

Късно е вече според мен, два дни си го мъчил с влагата вътре, включвал си го в зарядното, кой знае какво е окъсило и какви са пораженията, ориза няма да помогне...
veselingenov

Re: Бял екран на iPhone 6

Мнение от veselingenov »

dessyteneva написа:Късно е вече според мен, два дни си го мъчил с влагата вътре, включвал си го в зарядното, кой знае какво е окъсило и какви са пораженията, ориза няма да помогне...

Оправих го. :)
Вкарах го в DFU режим и когато ми го засече на компютъра и му дадох Restor и качих новия iOS и сега всичко е наред.
Публикувай отговор