Полезни и подробно описани съвети за изпълнение на редица важни задачи с iPhone, ръководства как да се справите с даден проблем или да работите с определена функция. Всичко, което ви е необходимо за ефективна работа и ползване на възможностите на мобилния телефон на Apple.
Аматьорски и изтъркан въпрос колеги,може ли някой да ми каже към кой оператор съм заключен ? 013179006816356
Благодаря предварително за помощта и простете за изтърканият въпрос .
Model: IPHONE 4S GSM 16GB BLACK
IMEI Number: 013179006816356
Serial Number: DNQJ6AGCDTC0
Find My iPhone: OFF
Warranty Status: Out Of Warranty (No Coverage)
Estimated Purchase Date: 09/11/12
Registered Purchase Date: 09/11/12
Product Sold by: TELEFONICA UK LIMITED
Initial Carrier: UK O2 Tesco
Purchased In: GB - United Kingdom
Sim:Locked
Здравейте, моля ви ако може да ми помогнете този апарат е донесен от канада, но незнам към кой оператор е активиран, успях да му върна фабричните настройки до момент на активация на самия iphone, но за съжаление с карта на наш оператор нищо не се получава, моля за помощ. IMEI: 013851000594185
Здравейте,
Как мога да разбера към кой оператор ми е заключен Iphone-a и дали е заключен де. Пробвах сайтовете които сте написали но навсякъде дава
Sim lock: Unknown.
Е, хубаво де! Сложи една карта на друг оператор и пробвай, така ще разбереш със сигурност!
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!